Klusbedrijf Eindhoven

Bent u op zoek naar een klusjesman in Eindhoven met veel ervaring? Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan, wilt u een nieuwe schutting plaatsen, wilt u een overkapping in de tuin laten plaatsen of heeft u een andere klus waarbij de hulp van een klusjesman uit de regio Eindhoven meer dan welkom is? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf Eindhoven helemaal op het juiste adres. Wanneer u contact met ons opneemt dan zullen wij er voor zorgen dat u de klusjesman krijgt waar u naar op zoek bent. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een ervaren klusjesman in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of waar dan ook in de regio. Onze ervaren klusjesmannen helpen u graag verder.

Klusbedrijf met spoed in Eindhoven

Naast de normale diensten van 040 Klusbedrijf Eindhoven staan wij ook in spoedgevallen voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld ergens schade en wilt u dat deze schade zo snel mogelijk verholpen wordt? Dan zullen wij zo snel mogelijk een van onze ervaren klusjesmannen uw kant op sturen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Wanneer u contact met ons opgenomen heeft dan zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk een van onze ervaren klusjesmannen uw kant op te sturen. Wij snappen natuurlijk als de beste dat u een spoedgeval zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Heeft u een spoedklus in Eindhoven of ergens anders in de regio? Neem dan contact op met 040 Klusbedrijf Eindhoven.

Persoonlijk advies door een klusjesman uit Eindhoven

Naast de uitvoerende taak van de klusjesmannen van 040 Klusbedrijf Eindhoven bieden onze klusjesmannen ook een passend advies op maat. Gaat u bijvoorbeeld bouwen of verbouwen en wilt u graag een persoonlijk advies op maat over de beste aanpak van een specifieke klus? Dan gaan onze klusjesmannen graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Diverse diensten van 040 Klusbedrijf Eindhoven

Bij 040 Klusbedrijf Eindhoven kunt u terecht voor diverse soorten diensten, niets is onze klusjesmannen te gek. Hieronder zijn enkele klussen opgesomd zodat u een beeld krijgt over die diensten van 040. Maar ook wanneer u een andere klus heeft zijn onze ervaren klusjesmannen u graag van dienst.

Dakramen plaatsen

Het hele jaar door vervangen en plaatsen we dakramen in Eindhoven en omstreken. Wilt u bijvoorbeeld meer licht op uw zolder of in een andere kamer krijgen door middel van een dakraam, of wilt u uw oude dakraam laten vervangen door een nieuwe omdat het simpelweg is verouderd? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres.

Zolders verbouwen

Er zijn veel redenen denkbaar waardoor u uw zolder zou willen verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een slaapkamer op zolder om de ruimte in uw huis optimaal te benutten. Gaat u uw zolder verbouwen in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een klusbedrijf? Dan zijn wij u erg graag van dienst bij het verbouwen van uw zolder.

Overkappingen plaatsen

Wilt u in de zomer lang buiten kunnen genieten van het mooie weer en hebt u besloten om een overkapping te plaatsen? 040 Klusbedrijf is u graag van dienst bij het plaatsen van uw overkapping in Eindhoven en omstreken.

Dakkapellen plaatsen

Met dank aan een dakkapel wordt veel extra ruimte gecreëerd wanneer een ruimte maar beperkt te gebruiken is door het schuine dak. Dit maakt een dakkapel daarom ook zeer nuttig. Gaat u een dakkapel plaatsen in Eindhoven of ergens anders in de regio? Dan zijn wij u erg graag van dienst. Neem daarom gerust contact met ons op.

Klusbedrijf Eindhoven contact

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Boxtel of waar dan ook in de regio? Dan zijn wij u erg graag van dienst, neem daarom dan ook gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer 040-2051882. Wanneer u liever een mail stuurt, dan kunt u dit doen door te mailen naar info@040Klusbedrijf.nl. Nadat u contact met ons opgenomen heeft zullen wij er alles aan doen om alles zo snel mogelijk in werking te zetten. 040 Klusbedrijf Eindhoven is u graag van dienst.

Offerte Klusbedrijf Eindhoven

Heeft u een grote klus liggen en heeft u hier graag een offerte voor? Vraag hieronder dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Ed Voncken

Lekkage repareren spoorstraat

Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

Plaatsing Keuken

040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

Wil Doeselaar

Overkapping bouwen in Bruinisse

De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×