Betonvloer leggen in Moerdijkstraat – Eindhoven

In opdracht van een klant uit Eindhoven, wonend op de Moerdijkstraat, is 040 Klusbedrijf uit Eindhoven bezig geweest met het leggen van een betonvloer.

Lees verder

De vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven hebben eerst de houten vloer eruit gesloopt. Er zat een oude houten balkenlaag in die was gaan rotten, de vloer is hierdoor in de hoeken gaan verzakken. Ook was het slecht geïsoleerd. Vooraf heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven geadviseerd om de hoofdriolering te vervangen voordat de betonvloer gelegd. Zodoende heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven dit uitgevoerd. Dit was achteraf goed advies omdat de ouderwetse stalen riolering die er voorheen in lag was gaan roesten en op meerdere punten lek bleek te zijn.

Als er eenmaal een betonvloer inligt is het lastiger om dit nog te vervangen omdat hij dan weer opengebroken moet worden. Onze vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven hebben hier zorgvuldig naar gekeken en waren er gelukkig op tijd bij. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft de stalen riolering vervangen met moderne PVC leidingen.

Voor de opbouw van de nieuwe vloer heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven eerst de grond opgevuld met tempex folie, dit wordt gebruikt voor een betere isolatie. Hierna is het beton gelegd. Vervolgens is door de loodgieters van 040 Loodgieter uit Eindhoven is de nieuwe vloerverwarming gelegd. Hier is een smeervloer overheen gemaakt en momenteel zijn de vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven bezig met de gietvloer, als deze gelegd is komen er nog plinten op die het plaatje compleet maakt.

Hoofdriolering vervangen

040 Klusbedrijf uit Eindhoven maakt uw zolder een bruikbare ruimte

Voor deze klant heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven de vlizotrap naar zolder vervangen voor een vaste trap. Doordat hier een vaste trap kwam werd de zolder ruimte bruikbaarder. In overleg met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft de klant gekozen voor een vurenhout trap, dit soort hout is sterk en goedkoper, voor een zolder een prima keuze. Voor deze klus heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven eerst het luik dichtgemaakt en netjes dicht gestuukt. Vervolgens is een trappengat gemaakt en de is de trap nauwkeurig ingemeten voordat hij geplaatst werd.

Vaste zoldertrap

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Nieuwe betonvloer of zoldertrap nodig?

Heeft u een nieuwe betonvloer of zoldertrap nodig en zoekt u een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×