Klusbedrijf Son en Breugel

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de regio van Son en Breugel? Dan kan 040 Klusbedrijf u helpen! Wij zijn regelmatig in Son en Breugel actief voor diverse klussen en hebben hier al meerdere projecten afgerond, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken. Het maakt niet uit of u in ’t Zand, De Gentiaan of ’t Eigen en Hoogstraat woont, wij komen in de gehele gemeente!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 9,8! Bekijk onze reviews.

Klusjesman nodig in Son en Breugel?

De diensten die wij aanbieden zijn zeer gevarieerd. Bent u bezig met een klus, zoals het plaatsen van een schutting, het plaatsen van een overkapping of een andere klus waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen de ervaren klusjesmannen van 040 Klusbedrijf u zeker helpen en ondersteunen!

Van kleine klussen in- en rondom uw woning tot aan onderhoud en reparatie werkzaamheden. Onze klusjesmannen actief in Son en Breugel hebben een breed scala aan vaardigheden en kunnen u ondersteunen met zeer veel verschillende soorten taken. Ons klusbedrijf is onder andere gespecialiseerd in timmerwerk, loodgieterswerk, schilderwerk, tegelwerk en nog veel meer.

De diensten van 040 Klusbedrijf

Bij 040 Klusbedrijf kunt u terecht voor zeer uiteenlopende diensten. Hieronder staan een aantal van deze diensten en klussen opgesomd, zodat u een beeld krijgt.

 • Verbouwen van uw zolder
 • Het plaatsen van een dakkapel
 • Schutting laten plaatsen
 • Overkapping laten plaatsen
 • Plaatsen van een dakraam

Naast deze diensten kunt u ook ons bereiken voor verscheidene andere klussen. Onze klusjesmannen staan voor u klaar!

Persoonlijke advies door 040 Klusbedrijf

Gaat u binnenkort verbouwen of bent u al met een renovatie bezig? Dan kunnen wij van 040 Klusbedrijf u helpen met een passend advies op maat voor uw renovatie of verbouwing. Wij voorzien u van een persoonlijk advies op maat over de beste aanpak voor uw specifieke klus.

Wij beschikken over zowel technische en bouwkundige expertise. Dit betekent dat we u een uitstekende service kunnen bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende partijen, want u hebt slechts met één contactpersoon te maken.

Klusbedrijf Son en Breugel

Neem contact op met 040 Klusbedrijf voor klussen in Son en Breugel

Heeft u een klusbedrijf nodig voor uw klusjes in Son en Breugel? Neem dan contact op met 040 Klusbedrijf. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u ondersteunen bij zeer uiteenlopende klusjes.

U kunt ons telefonisch bereiken op 040-2051882 of via de e-mail op info@040klusbedrijf.nl. Als u meteen al weet wat voor klus u wilt laten uitvoeren kunt u het onderstaande offerte formulier invullen voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×