Onderhoud & Reparaties

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in onderhoudsklussen in en om het huis. U kunt klussen van uiteenlopende aard aan ons overlaten: schilderwerk, stukadoren, reparaties in keuken en badkamer, het reinigen van daken en dakgoten, het renoveren van uw schoorsteen, een traptreden renoveren of het verhelpen van verstoppingen.

Onderhoud

Is het buitenschilderwerk aan een opknapbeurt toe? Heeft u een nieuwe kraan nodig? Wilt u de schoorsteen laten renoveren? Heeft uw gebouw onderhoud nodig of wilt u een groot onderhoud aan uw woning of huis? Ook hiervoor kunt u bij 040 Klusbedrijf terecht. We verzorgen onder meer het onderhoud van uw CV-ketel, maar voeren ook alle soorten onderhoudswerk in en rondom uw woning voor u uit. Samen stellen we vast welke specialist u nodig heeft: van stukadoor tot schilder, van loodgieter tot timmerman. Een goed onderhouden huis brengt uiteindelijk de minste kosten met zich mee. Of het nu om een trap renoveren of iets anders gaat.

Wilt u meer weten over reparaties en onderhoud? Neem contact met ons op via 040-2051882, mail ons via info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

2 badkamers

We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

Theo van Schaijik

De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

W. Savonije

Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×