Onderhoud & Reparaties aan uw woning of huis

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in onderhoudsklussen in en om het huis. U kunt klussen van uiteenlopende aard aan ons overlaten: schilderwerk, stukadoren, reparaties in keuken en badkamer, het reinigen van daken en dakgoten, het renoveren van uw schoorsteen, een traptreden renoveren of het verhelpen van verstoppingen. Bijna al het onderhoud aan uw huis of woning kunt u bij ons uitbesteden. Onze klusjesmannen staan voor u klaar!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Welke onderhoudsklussen aan huis zijn er?

U kunt 040 Klusbedrijf bereiken voor onder andere de volgende onderhoudsklussen in en rondom uw huis:

 • Schilderwerk zowel binnen als buiten;
 • Stucwerk aan het plafond, muren of de wanden;
 • Reparatieklussen in de keuken of badkamer;
 • Het reinigen van daken en dakgoten;
 • Loodgieterswerkzaamheden, zoals het onderhoud aan uw CV-ketel.

Welke reparatiewerkzaamheden zijn er aan een woning?

Er zijn verschillende reparatiewerkzaamheden die 040 Klusbedrijf aan uw woning kan uitvoeren, afhankelijk van de specifieke behoeften en problemen van de woning.

Enkele veelvoorkomende reparatiewerkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren zijn:

 1. Dakreparaties: Het dak is een belangrijk onderdeel van de woning en moet in goede staat zijn om bescherming te bieden tegen de elementen. Dakreparaties kunnen variëren van het repareren van lekkages tot het vervangen van beschadigde dakpannen of het renoveren van het gehele dak.
 2. Schilderwerk: Schilderen is een belangrijke manier om de esthetiek van de woning te verbeteren en de levensduur van de buitenkant van de woning te verlengen. Schilderwerk kan onder meer het schilderen van muren, kozijnen en deuren zijn.
 3. Sanitair reparaties: Lekkende kranen, kapotte wc’s en verstopte afvoeren zijn veelvoorkomende problemen die wij kunnen oplossen. Sanitair reparaties kunnen variëren van kleine reparaties tot het vervangen van het gehele sanitair.
 4. Elektrische reparaties: Elektrische reparaties kunnen nodig zijn als er problemen zijn met de bedrading, stopcontacten of schakelaars. Het is belangrijk om elektrische reparaties uit te laten voeren door een professional, zoals 040 Klusbedrijf, om veiligheidsrisico’s te voorkomen.
 5. Vloer- en tegelreparaties: Vloeren en tegels kunnen beschadigd raken door veelvuldig gebruik. Reparaties kunnen onder meer het vervangen van beschadigde tegels of het repareren van scheuren in de vloer omvatten.

Op welke locaties is 040 Klusbedrijf actief?

Wij zijn op diverse locaties in Noord-Brabant en Limburg actief met ons klusbedrijf. Hieronder staat een tabel van een aantal locaties waar wij voorheen actief zijn geweest:

 

Woont u ergens anders in de 040 regio? Geen zorgen, ook dan staan wij voor u klaar met onze diensten!

Onderhoud aan huis uitbesteden?

Is het buitenschilderwerk aan een opknapbeurt toe? Heeft u een nieuwe kraan nodig? Wilt u de schoorsteen laten renoveren? Heeft uw gebouw onderhoud nodig of wilt u een groot onderhoud aan uw woning of huis? Ook hiervoor kunt u bij 040 Klusbedrijf terecht.

We verzorgen onder meer het onderhoud van uw CV-ketel in Eindhoven, maar voeren ook diverse andere soorten onderhoudswerk in en rondom uw woning voor u uit. Samen stellen we vast welke specialist u nodig heeft: van stukadoor tot schilder, van loodgieter tot timmerman. Een goed onderhouden huis brengt uiteindelijk de minste kosten met zich mee. Of het nu om een trap renoveren of iets anders gaat. Door regelmatig onderhoud of reparaties uit te voeren aan uw woning of huis, zal de waarde van het pand worden behouden.

Wilt u meer weten over reparaties en onderhoud? Neem contact met ons op via 040-2051882, mail ons via info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×