Klusbedrijf Heeze

Bent op zoek naar een ervaren klusjesman in Heeze? Kunt u bijvoorbeeld wat extra handen gebruiken bij het plaatsen van een nieuwe overkapping voor de tuin, bij het plaatsen van een nieuwe schutting, bij het maken van uw lekkende kraan in de keuken of kunt u de hulp van een ervaren klusjesman bij een andere klus goed gebruiken? Twijfel dan niet, u bent bij 040 Klusbedrijf Heeze aan het juiste adres. Neem daarom ook gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Of u nu op zoek bent naar een ervaren klusjesman uit Heeze of ergens anders in de regio, neem dan gerust contact met ons op. De ervaren klusjesmannen van 040 Klusbedrijf zijn u graag van dienst. Wij bedienen de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in Leende, de Engelse Tuin, Sterksel of in de Muggenberg woont.

Klusbedrijf in Heeze-Leende nodig?

Onze klusjesmannen komen regelmatig in de gemeente voor uiteenlopende klusjes. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij u helpen bij diverse klussen. Het maakt niet uit of het kleine klussen zijn of een groot project. Als klusbedrijf begrijpen wij dat uw huis een belangrijke plek is waar u zich thuis wilt voelen. Daarom zorgen wij voor een zorgvuldige en gedetailleerde aanpak om uw klus tot in perfectie af te ronden.

Persoonlijk advies door een klusjesman uit de regio

Onze klusjesmannen zijn er niet alleen voor de uitvoerende taak. Naast de uitvoerende taak van onze ervaren klusjesmannen bieden zij ook een passend advies op maat aan. De klusjesmannen van Klusbedrijf Heeze gaan graag met u om de tafel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf

Zoekt u een klusbedrijf in Heeze, Leende of ergens anders in de regio? Dan is 040 Klusbedrijf u graag van dienst. Neem daarom gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 040-2051882. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken door een mail te sturen naar info@40Klusbedrijf.nl. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen regelen wij dat er zo snel mogelijk een klusjesman uw kant op komt. 040 Klusbedrijf is u graag van dienst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een grote klus liggen in Heeze of omgeving en heeft u hier graag een offerte voor? Vraag hieronder dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Theo van Schaijik

  De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×