Plinten laten plaatsen

Op zoek naar strakke plinten om uw muur mooi af te werken? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen bij u thuis of op uw kantoor u ondersteunen met het plaatsen van plinten. Of u nu gaat voor MDF-plinten, stenen plinten of kunststof plinten, alles is mogelijk!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom plinten laten plaatsen?

Plinten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens functioneel. Laminaatvloeren krimpen en zetten uit door verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom zit er vaak een ruimte tussen de vloer en de muur. Met plinten is die ruimte niet meer zichtbaar. Er zijn ook andere voordelen: met plinten kunt u bijvoorbeeld ook kabels wegwerken, zoals een internetkabel.

Plinten laten leggen door 040 Klusbedrijf

Wilt u plinten laten plaatsen in de regio van Eindhoven? We plaatsen ze voor u. We zijn gespecialiseerd in kleine binnen- en buitenklussen, onderhoudswerk, renovatie en verbouwingen.

Onze klusjesmannen zijn ervaren en staan klaar voor allerlei soort klussen! Bekijk een aantal van onze projecten zoals het plaatsen van een dakkapel in één dag en een complete verbouwing met onder andere strak gelegde plinten.

Bekijk onze reviews. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde 9.8!

Welke soorten plinten zijn er?

Plinten zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaardplint is tussen de 9 en 12 centimeter hoog. Maar ook hier kan van afgeweken worden. Zo wordt vaak de ‘regel’ aangehouden: hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint.

Er zijn veel verschillende soorten plinten, met verschillende functies.

Denk aan:

 • Moderne plinten
 • Plint met stopcontact of stroomvoorziening
 • Brede of hoge plinten
 • Design plinten
 • Plint met kabelgoot
 • Gekleurde plinten
 • Plinten in dezelfde stijl als uw vloer
 • Witte plinten
 • Klassieke plinten

Wat materialen betreft is er ook veel mogelijk:

 • MDF-plinten (Medium-Density Fibreboard)
 • Stenen plinten
 • Kunststof plinten
 • RVS-plinten
 • Grenen plinten
 • Plakplinten
 • Hardhouten plinten

Plinten laten leggen: wat zijn de kosten?

De kosten van plinten laten plaatsen is afhankelijk van de soort plint en de afmetingen van de te leggen ruimte. U moet ongeveer denken aan een prijs van tussen de €3,50 en €15,- per meter plint. Neemt u meer meters af? Dan daalt de prijs per meter.

Dit is slecht een indicatie, wilt u de exacte prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte via het offerteformulier onderaan de pagina.

Hoe lang moet u wachten met het leggen van plinten?

Hoe snel u plinten kunt laten leggen is afhankelijk van het soort plint. Lage plinten kunnen het beste minimaal een week na het leggen van het laminaat worden gelegd. Zo kan de vloer acclimatiseren en helemaal uitzetten.

Bij hoge plinten is dit niet aan de orde, want dan heeft de vloer genoeg ruimte om uit te zetten, ook als de plint al geplaatst is. Hoge plinten kunnen dus direct geplaatst worden nadat het laminaat is gelegd.

Nieuwe plinten laten plaatsen in de regio van Eindhoven

040 Klusbedrijf plaatst uw plinten, zodat alle gaten, kieren en kabels weggewerkt zijn en uw huis of kantoor er mooi uit ziet. 040 Klusbedrijf kan u ook helpen bij renovatie en verbouwing, onderhoud en reparaties en andere kleine klussen.

Geïnteresseerd om plinten te laten plaatsen (of andere klusjes)? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×