Klusbedrijf Oirschot

Klusbedrijf nodig in Oirschot?

040 Klusbedrijf is een ervaren klusbedrijf actief in de regio van Oirschot. Ons klusbedrijf staat klaar om u te helpen met al uw klusbehoeften. Of het nu gaat om kleine klussen, renovaties of complete verbouwingen, ons ervaren team van vakmensen staat paraat om uw project tot een succes te maken. Met oog voor detail en vakmanschap leveren wij kwaliteitswerk waar u op kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw kluswensen kunnen verwezenlijken.

Persoonlijk advies door een klusjesman uit Oirschot

Onze klusjesmannen zijn er niet alleen voor de uitvoerende taak. Naast de uitvoerende taken van onze klusjesmannen bieden zij u ook een passend advies aan. De ervaren klusjesmannen van Klusbedrijf Oirschot gaan dan ook graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Klusbedrijf Oirschot contact

Zoekt u een klusbedrijf in Oirschot, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Hilvarenbeek of ergens anders in de regio? Dan is 040 Klusbedrijf Oirschot u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 040-2051882. Daarnaast is het mogelijk om ons te bereiken door een mail te sturen naar info@040klusbedrijf.nl of door een vrijblijvende offerte aan te vragen via het onderstaande formulier. Wanneer er contact is opgenomen met ons zorgen wij dat er zo snel mogelijk een ervaren klusjesman uw kant op komt. 040 Klusbedrijf Oirschot is u graag van dienst.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  2 badkamers

  We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×