Klusbedrijf Oirschot

Klusbedrijf nodig in Oirschot?

040 Klusbedrijf is een ervaren klusbedrijf actief in de regio van Oirschot. Ons klusbedrijf staat klaar om u te helpen met al uw klusbehoeften. Of het nu gaat om kleine klussen, renovaties of complete verbouwingen, ons ervaren team van vakmensen staat paraat om uw project tot een succes te maken. Met oog voor detail en vakmanschap leveren wij kwaliteitswerk waar u op kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw kluswensen kunnen verwezenlijken.

Persoonlijk advies door een klusjesman uit Oirschot

Onze klusjesmannen zijn er niet alleen voor de uitvoerende taak. Naast de uitvoerende taken van onze klusjesmannen bieden zij u ook een passend advies aan. De ervaren klusjesmannen van Klusbedrijf Oirschot gaan dan ook graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Klusbedrijf Oirschot contact

Zoekt u een klusbedrijf in Oirschot, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Hilvarenbeek of ergens anders in de regio? Dan is 040 Klusbedrijf Oirschot u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 040-2051882. Daarnaast is het mogelijk om ons te bereiken door een mail te sturen naar info@040klusbedrijf.nl of door een vrijblijvende offerte aan te vragen via het onderstaande formulier. Wanneer er contact is opgenomen met ons zorgen wij dat er zo snel mogelijk een ervaren klusjesman uw kant op komt. 040 Klusbedrijf Oirschot is u graag van dienst.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  2 badkamers

  We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×