Schutting laten plaatsen in Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? 040 Klusbedrijf is het bedrijf in de regio dat u kan helpen bij het plaatsen van een schutting. Wij maken de schutting op maat en plaatsen hem waar u hem wenst. Of u nu in Strijp, Gestel of Tongerle woont. 040 Klusbedrijf staat voor u klaar!

Schutting plaatsen? Bel 040 Klusbedrijf!

Er zijn diverse redenen om een schutting in uw tuin te plaatsen. Het schermt uw tuin af van de nieuwsgierige buitenwereld en het is ook een goede windvanger. Hierdoor kunt u genieten van uw tuin, zonder bekeken te worden en weg te waaien. Tevens kunt u eenvoudig plantenbakken aan de schutting bevestigen, waardoor uw tuin nog meer opfleurt.

040 Klusbedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen in de regio van Eindhoven. Vanuit uw wensen realiseren wij uw perfecte schutting. Zo heeft u onder andere de keuze tussen verticale of horizontale planken. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen.

Hierover staat meer op onze ‘schutting laten plaatsen’ pagina.

Houten schutting plaatsen in Eindhoven

Schuttingen zijn in te delen in drie verschillende categorieën. Er zijn houten schuttingen, betonnen schuttingen en een combinatie van beiden. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen.

Met een houten schutting kunt u genieten van een hoogwaardige tuinafscheiding. Houten schuttingen zijn er diverse soorten en maten. U heeft de keuze tussen verschillende houtsoorten en kleuren. Door hierin de juiste keuze te maken kunt u een mooie sfeer creëren in uw tuin.

Schutting in Eindhoven

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Klusbedrijf

Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Eindhoven? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Hierdoor kunnen wij u een gerichte prijs geven voor het op maat maken en plaatsen van een schutting.

Wilt u graag eerst advies over schuttingen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040groep.nl of telefonisch via 040-2051882.

040 Klusbedrijf Eindhoven staat voor u klaar voor diverse kleine klussen. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor onderhoud en reparaties.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×