Schutting laten plaatsen in Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? 040 Klusbedrijf is het bedrijf in de regio dat u kan helpen bij het plaatsen van een schutting. Wij maken de schutting op maat en plaatsen hem waar u hem wenst. Of u nu in Strijp, Gestel of Tongerle woont. 040 Klusbedrijf staat voor u klaar!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Schutting plaatsen? Bel 040 Klusbedrijf!

Er zijn diverse redenen om een schutting in uw tuin te plaatsen. Het schermt uw tuin af van de nieuwsgierige buitenwereld en het is ook een goede windvanger. Hierdoor kunt u genieten van uw tuin, zonder bekeken te worden en weg te waaien. Tevens kunt u eenvoudig plantenbakken aan de schutting bevestigen, waardoor uw tuin nog meer opfleurt.

040 Klusbedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen in de regio van Eindhoven. Vanuit uw wensen realiseren wij uw perfecte schutting. Zo heeft u onder andere de keuze tussen verticale of horizontale planken. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen.

Hierover staat meer op onze ‘schutting laten plaatsen’ pagina.

Houten schutting plaatsen in Eindhoven

Schuttingen zijn in te delen in drie verschillende categorieën. Er zijn houten schuttingen, betonnen schuttingen en een combinatie van beiden. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen.

Met een houten schutting kunt u genieten van een hoogwaardige tuinafscheiding. Houten schuttingen zijn er diverse soorten en maten. U heeft de keuze tussen verschillende houtsoorten en kleuren. Door hierin de juiste keuze te maken kunt u een mooie sfeer creëren in uw tuin.

Schutting in Eindhoven

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Klusbedrijf

Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Eindhoven? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Hierdoor kunnen wij u een gerichte prijs geven voor het op maat maken en plaatsen van een schutting.

Wilt u graag eerst advies over schuttingen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040groep.nl of telefonisch via 040-2051882.

040 Klusbedrijf Eindhoven staat voor u klaar voor diverse kleine klussen. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor onderhoud en reparaties.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×