Schutting laten plaatsen in Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen in uw tuin? 040 Klusbedrijf is het bedrijf in de regio dat u kan helpen bij het plaatsen, renoveren of verven van een schutting. Wanneer u een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen wij hem op maat maken en plaatsen waar u maar wilt. Of u nu in Strijp, Gestel, Woensel of Tongerle woont. 040 Klusbedrijf staat voor u klaar in de hele gemeente.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Wat zijn redenen om een schutting te plaatsen?

Er zijn diverse redenen om een schutting in uw tuin te plaatsen. Het schermt uw tuin af van de nieuwsgierige buitenwereld en het is ook een goede windvanger. Hierdoor kunt u genieten van uw tuin, zonder bekeken te worden en weg te waaien. Tevens kunt u eenvoudig plantenbakken aan de schutting bevestigen, waardoor uw tuin nog meer opfleurt. Een ander voordeel van een schutting is dat het geluidsoverlast van de omgeving verminderd en dat uw eigendomsgrenzen duidelijk zijn gemarkeerd.

040 Klusbedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen in Eindhoven en omstreken. Vanuit uw wensen realiseren wij uw perfecte schutting. Zo heeft u onder andere de keuze tussen verticale of horizontale planken. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen.

Hierover staat meer op onze ‘schutting laten plaatsen’ pagina.

Houten schutting in Eindhoven plaatsen

Schuttingen zijn in te delen in drie verschillende categorieën. Er zijn houten schuttingen, betonnen schuttingen en een combinatie van beide materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen.

Met een houten schutting kunt u genieten van een hoogwaardige tuinafscheiding. Houten schuttingen zijn er diverse soorten en maten. U heeft de keuze tussen verschillende houtsoorten en kleuren. Door hierin de juiste keuze te maken kunt u een mooie sfeer creëren in uw tuin en kunt u nog meer genieten van uw buitenomgeving!

Schutting in Eindhoven

Schutting renoveren of opnieuw laten verven?

Overweegt u uw huidige schutting te renoveren of opnieuw te laten verven? 040 Klusbedrijf helpt u graag om uw schutting weer zo goed als nieuw te maken. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde planken, het aanbrengen van een nieuwe verflaag, of het herstellen van de fundering. Wij hebben de kennis en expertise om uw schutting een tweede leven te geven. Een goed onderhouden schutting maakt uw tuin toch weer een tikkeltje mooier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Klusbedrijf

Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Eindhoven? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Hierdoor kunnen wij u een gerichte prijs geven voor het op maat maken en plaatsen van een schutting.

Wilt u graag eerst advies over schuttingen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040groep.nl of telefonisch via 040-2051882.

040 Klusbedrijf Eindhoven staat voor u klaar voor diverse kleine klussen. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor onderhoud en reparaties.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×