Overkapping Eindhoven

Wilt u een overkapping in Eindhoven laten plaatsen? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst! Onze klussers plaatsen uw houten overkapping vakkundig aan huis. Of u nu in Tongelre, Woensel, Gestel of een andere wijk woont: wij staan voor u klaar.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Een overkapping in Eindhoven nodig? Zet 040 Klusbedrijf in!

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van overkappingen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, onze vakmannen zorgen ervoor dat uw nieuwe veranda vakkundig, snel en altijd met de beste materialen wordt gemaakt. Na de plaatsing kunt u heerlijk genieten onder uw eigen terrasoverkapping.

Uw huidige overkapping renoveren of laten onderhouden? Ook dan bent u bij 040 Klusbedrijf Eindhoven aan het juiste adres! Neem contact met ons op via info@040groep.nl of bel naar 040-2051882. Onze experts zullen u adviseren over de juiste overkapping voor uw woning.

Overkapping aan huis: de mogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om een houten overkapping te plaatsen in Eindhoven, dan heeft u de mogelijkheid om zelf het ontwerp en de stijl van uw terrasoverkapping te bepalen.

Houten veranda of terrasoverkapping laten plaatsen in Eindhoven

Overweegt u een houten veranda of overkapping in Eindhoven te laten plaatsen? Het voordeel van een houten overkapping is dat het relatief lang meegaat en dat de overkapping door het hout een klassieke uitstraling geeft. Daarnaast gaat een overkapping of veranda die van hout is gemaakt langer mee dan bijvoorbeeld een glazen of aluminium variant.

Na het plaatsen van een overkapping of veranda kunt u ieder seizoen, overdekt, van het buitenleven genieten. Ook kunt u de overkapping gebruiken als beschermde parkeergarage, fietsenstalling, brandhoutopslag of natuurlijk als gezellige lounge.

Maatwerk veranda in Eindhoven

Overkappingen zijn er in diverse vormen en maten. Wij kunnen een overkapping in Eindhoven verkapping geheel op maat maken. Heeft u behoefte aan een gericht en persoonlijk advies over uw terrasoverkapping of een veranda? Dan bent u bij ons op de juiste plek. De klusspecialisten van 040 Klusbedrijf geven advies zaken als:

 • De gangbare afmetingen
 • De te gebruiken materialen
 • Dakconstructies
 • De mogelijkheden van de huidige markt

Voordat we aan de slag gaan met de overkapping, verrichten we een aantal metingen. Zo krijgen wij een beeld van het benodigde materialen, dit is geheel afhankelijk van uw locatie en de beschikbare ruimte in de tuin waar u de veranda of overkapping wenst.

Nadat we de metingen hebben uitgevoerd stellen we een bouwplan op, wat daarna door onze vakmensen van zal worden uitgevoerd.

Reparatie en onderhoud van uw overkapping

Naast het plaatsen van een overkapping in Eindhoven kan 040 Klusbedrijf ook uw huidige overkapping renoveren.

Een aantal werkzaamheden die wij uitvoeren bij het onderhoud van een overkapping in Eindhoven:

 • Het vernieuwen van de overkapping;
 • Reinigen van de overkapping, het reinigen van uw overkapping is belangrijk, dit zorgt ervoor dat de overkapping langer mee zal gaan en beter beschermd is tegen diverse weersinvloeden.

Kosten voor het plaatsen van een veranda of overkapping

De kosten van het plaatsen van een overkapping of veranda kunnen worden opgebouwd uit twee onderdelen:

 • Arbeidskosten ( +/- 30%)
 • Materiaalkosten (+/- 70%)

Er zijn een aantal onderdelen die de prijs van uw overkapping bepalen. Bent u opzoek naar maatwerk? Hoe groot moet de overkapping zijn? Uit welk materiaal moet de overkapping worden gemaakt en zijn er extra opties die u aan de overkapping toe wilt voegen?

Maatwerk of standaard overkapping

Indien u een overkapping op maat wil laten maken dan valt de prijs hoger uit dan wanneer u kiest voor een standaard variant.

Wanneer u niet teveel aan uw overkapping uit wilt geven, dan is een prefab overkapping het soort overkapping dat u zoekt voor uw woning in. Prefab overkappingen worden in grote massa’s geproduceerd, waardoor de prijs een stuk lager ligt. Het prijsverschil met een maatwerk overkapping kan oplopen tot ongeveer € 2000,-.

Materiaal kosten

De kosten van het materiaal zijn afhankelijk van het soort materiaal waarvan u uw overkapping laat maken. Het voordeligste materiaal is hout, een houten overkapping heeft een gemiddelde levensduur van 30 jaar maar heeft wel ieder jaar onderhoud nodig. Houten overkappingen zijn met betrekking tot aanschafkosten wel het voordeligst.

Bij een overkapping van aluminium heeft u geen tot weinig onderhoudskosten. Aluminium is licht materiaal wat niet roest of rot en gaat gemiddeld 50 jaar mee. Bij overkappingen gemaakt van aluminium zijn de aanschafkosten gemiddeld gezien wel wat hoger dan bij een houten overkapping.

Extra opties voor maximaal comfort

Indien u uw overkapping in Eindhoven door 040 Klusbedrijf laat plaatsen heeft u nog enkele mogelijkheden om uw terrasoverkapping in Eindhoven te voorzien van extra comfort. U ziet in de onderstaande tabel de verschillende mogelijkheden met de geschatte kosten

Optie Gemiddelde kosten
Regenpijp € 250, –
Elektra € 400, –
Bitumen dakbedekking € 500, –
Glas in dak € 1000, –

 

Let op! Bovenstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen, de daadwerkelijke prijs kan hoger uitvallen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs van uw overkapping

Uw eigen overkapping laten repareren, onderhouden of vervangen?

Wilt u een (terras)overkapping of veranda laten plaatsen of is uw huidige overkapping toe aan reparatie, onderhoud of vervanging? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@040klusbedrijf.nl, te bellen naar: 040-2051882 of vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Onze klusspecialisten voorzien u graag van advies. Wij zijn niet alleen actief in Eindhoven, maar plaatsen overkappingen in heel Brabant.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×