Nieuw kozijn in Eindhoven door 040 Klusbedrijf

040 Klusbedrijf heeft voor een klant uit Eindhoven de pui vernieuwd. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft als eerste de oude kozijnen verwijderd en deze vervolgens voorzien van nieuwe kozijnen en hierin nieuwe deuren geplaatst.

Vervolgens zijn de deuren en bovenlichten voorzien van HR ++ Glas. In de bovenlichten zijn ook voorzien van dauerlufters.

Lees verder

De kou houden we buiten door goed te isoleren. Als we goed isoleren is alles dicht. We hebben echter wel frisse lucht nodig. Bovendien moet het vocht, dat wij onder anderen uitademen, ook weg kunnen. Kan het vocht niet weg, dan duurt het langer voordat een ruimte opgewarmd is. Dit resulteert in extra stookkosten. En dat is nu net niet de bedoeling van een goed geïsoleerde ruimte. Aan de bovenkant tussen het glas en het kozijn, of in een apart kozijn vak, komt dan een ventilatierooster ook wel dauerlufter genoemd.

Door het plaatsen van de dauerlufters in de bovenlichten creëren we dus de benodigde ventilatie voor het huis.

Kozijn pui

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Nieuw kozijn nodig?

Heeft u een nieuw kozijn nodig en zoekt u een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×