Klusbedrijf Veghel

Bent u op zoek naar een klusjesman of klusbedrijf in de regio van Veghel? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het goede adres. Wij zijn als klusbedrijf regelmatig actief in de regio voor uiteenlopende klussen. Of u nu een nieuwe schutting wilt laten plaatsen, een dakkapel wilt plaatsen of andere kleinere klusjes. Bij al dit soort werkzaamheden kan een klusbedrijf u uitstekend bij helpen! Het maakt niet uit of u in Bunders, Leest, Ven of Veghel-West woont, wij zijn overal in de gemeente Meierijstad actief.

Klusjesman in Veghel nodig?

Bent u bezig met verbouwen of heeft u andere kleine klusjes, waarvoor u zelf de tijd niet voor heeft? Dan kan een ervaren klusjesman in Veghel u uit de brand helpen.

Wij zijn bereikbaar voor uiteenlopende projecten en klussen. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare klusjesman.

De diensten van 040 Klusbedrijf

040 Klusbedrijf biedt verschillende soorten diensten aan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de klussen die wij vaak doen, zodat u een idee heeft waarvoor u ons klusbedrijf kunt inschakelen. Als u een ander soort klus heeft, is dat ook geen probleem.

Wilt u gebruik maken van onze klussendienst in Veghel? Vraag dan onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aan.

Klusjesman Veghel

Persoonlijk advies nodig bij uw project?

De klusjesmannen van 040 Klusbedrijf bieden niet alleen uitvoerende diensten aan, maar ook op maat gemaakt advies.

Als u bijvoorbeeld bezig bent met een renovatie of verbouwing en behoefte heeft aan deskundig advies over de beste aanpak voor een specifieke klus. Dan kunnen onze klusjesmannen u hierbij helpen en u voorzien van het best mogelijke advies hoe u te werk moet gaan.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf voor al uw klusjes in Veghel

Weet u al welke klus u wilt laten uitvoeren? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon op het nummer 040-2051882 of door een e-mail te sturen naar info@040klusbedrijf.nl.

Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, zullen wij ervoor zorgen dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld. 040 Klusbedrijf Veghel staat klaar om u van dienst te zijn.

Meteen een offerte aanvragen?

Heeft u een wat grotere klus of wilt u gewoon meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan hieronder het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen dan uw aanvraag in behandeling nemen en u zo snel mogelijk iets laten horen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×