Klusjesman

Bouwen of verbouwen

Bent u van plan om een woning te bouwen of om uw woning te verbouwen? Dan spoken er vast vele vragen door uw hoofd met betrekking tot de bouw.

Bij een bouw of verbouwing komt vaak veel meer kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Denk bijvoorbeeld eens na over de vraag hoe het gehele kostenplaatje eruit komt te zien, wat voor vergunningen u nodig heeft, waarvoor u verzekerd moet zijn, of de bouwplannen moeten worden besproken met de buren en ga zo maar door.

Niet alleen de vragen die u zich voorafgaand aan het bouwen of het verbouwen stelt zijn belangrijk, maar ook de vragen die tijdens het proces zelf in u opkomen doen ertoe. Hoe moet bijvoorbeeld een boiler worden geïnstalleerd? Hoe begint u aan het bouwen van een dakkapel of hoe voert u een traprenovatie uit? 040 Klusbedrijf is u graag van dienst tijdens het gehele proces.

Een klusjesman

Bent u net aan het bouwen of verbouwen, maar heeft u nog wat kleine klussen liggen waar u maar niet aan toekomt of klusjes waar u eigenlijk vier handen bij nodig heeft maar verder niemand mee lastig wil vallen? Dan is het erg fijn als u kunt beschikken over de hulp en de expertise van een klusjesman.

Zit uw wc bijvoorbeeld verstopt? Heeft u geen warm water meer? Heeft uw dak wat schade opgelopen bij een zware storm afgelopen nacht? Moeten er een aantal lampen vervangen worden? Bij dit soort klussen is een klusjesman zeker geen overbodige luxe. Uw kleine klusjes worden snel en vakkundig opgelost en u bent verlost van zware zorgen.

Klusbedrijf 040

Heeft u onderhoudsplannen voor uw woning? Installatie-, tegel-, timmer- of dak werk? Beschikt u zelf niet over de benodigde vakkennis, heeft u gewoon twee linkerhanden of geen tijd of zin om aan de klus te beginnen? Wij helpen u graag vakkundig verder met uw kleine klussen, onderhoudswerk en/of renovatie en nieuwbouw.

Specialiteiten van onze klusjesmannen

040 Klusbedrijf beschikt over de professionele vaklieden die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in kleine klussen, onderhoudswerk, renovatie en nieuwbouw. Ons team bestaat uit vaste ervaren vaklieden (zoals timmermannen, loodgieters, dakdekkers, schilders en ga zo maar door) die inzetbaar zijn voor elk soort klus.

Door de samenwerking met verschillende vakmensen bent u verzekert van de beste kwaliteit. Ieder is namelijk gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Naast (ver)bouwen of installeren leveren wij ook onderdelen. Kortom, of u nu een kleine of grote klus heeft liggen, het team van 040 Klusbedrijf helpt u graag verder.

Wilt u meer weten over bouwen, verbouwen, onderhouds- of installatiewerkzaamheden? Neem contact met ons op via 040-2051882 of door te mailen naar info@040klusbedrijf.nl.

Een klusjesman bij u in de buurt

040 Klusbedrijf is in te zetten voor alle soorten klussen in alle soorten huizen en panden, in iedere plaats in de regio Eindhoven.

Klusbedrijf Best

Woont u in Best en bent u op zoek naar een klusbedrijf in Best voor uw klus? Dan zijn wij u graag van dienst. Op de pagina over klusbedrijf Best leest u meer over onze diensten in Best.

Klusbedrijf Heeze

Bent u een starter en gaat u bouwen in Heeze? Dan is klusbedrijf Heeze u graag van dienst tijdens de bouw van uw woning. Wanneer u meer wilt weten over de bijbehorende diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Klusbedrijf Nuenen

Gaat u een huis bouwen in de nieuwbouw wijk in Nuenen-west en bent u nog opzoek naar een klusbedrijf uit Nuenen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst voor andere klussen in Nuenen.

Klusbedrijf Oirschot

Heeft u nog enkele kleine klussen liggen waar u maar niet aan toe komt bij uw woning in Oirschot? Maak je geen zorgen, klusbedrijf Oirschot helpt u ook bij het oplossen van kleine klusjes in huis.

Klusbedrijf Waalre

Gaat u toevallig bouwen in Beekdael en bent u voor de bouw opzoek naar een klusbedrijf uit Waalre? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Wanneer u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Klusbedrijf Mierlo

Bent u op zoek naar een klusbedrijf uit Mierlo omdat u bijvoorbeeld een nieuwe dakkapel op uw huis gaat plaatsen en hierbij de expertise van een ervaren klusjesman uit de buurt kunt gebruiken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Klusbedrijf Sint-Oedenrode

Met spoed op zoek naar een klusbedrijf uit Sint-Oedenrode omdat uw dak schade heeft opgelopen? Geen enkel probleem! Wij zijn u graag van dienst.

Klusbedrijf Helmond

Gaat u bouwen in Helmond en wilt u advies door een klusbedrijf uit Helmond over de beste aanpak? Geen enkel advies. Neem contact met ons op en wij geven u een persoonlijk en uitgebreid advies voor de allerbeste aanpak. Daarnaast staan we ook tijdens de bouw zelf graag voor u klaar.

Klusbedrijf Geldrop

Heeft u grond voor een nieuwbouwwoning in Geldrop weten te bemachtigen op het Twekaterrein in Geldrop en bent u op zoek naar een klusbedrijf uit Geldrop? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Klusbedrijf Veldhoven

Heeft u nog een kleine klus liggen en bent u op zoek naar een klusbedrijf in Veldhoven? Dan zijn wij u erg graag van dienst. Neem dus gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klusbedrijf Valkenswaard

Gaat u een huis bouwen volgens het project Lage Heide “Zomereik” in Valkenswaard en bent u op zoek naar een klusbedrijf uit Valkenswaard? Lees dan snel meer over onze diensten.

Klusbedrijf Eindhoven

Bent u met spoed op zoek naar een klusbedrijf uit Eindhoven omdat u een schade hebt opgelopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klusjesmannen zijn u graag van dienst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Staat uw woonplaats er niet bij? Neem dan contact op voor een klusjesman bij u in de buurt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 040 – 2051882, te mailen naar info@040klusbedrijf.nl of door onderstaand offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

M van Zelst

Zolder renoveren Heezerweg

De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

2 badkamers

We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

Theo van Schaijik

De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×