Renovatie & (ver)bouwen

Wilt u uw huis of bedrijfspand verbouwen of renoveren? Of kiest u voor een aanbouw aan uw huis? Misschien hebt u slechts een trap renovatie nodig? Of wilt u dubbel glas? Bij elk project, in elke fase van uw bouw- of renovatietraject helpen kennis en ervaring u problemen te voorkomen of het nu over trap renovatie of een dakkapel plaatsen gaat.

Die kennis en ervaring hebben wij, in zowel technische en bouwkundige kwesties als in de afwerking. Voor u blijft het overzichtelijk, want u hebt te maken met één vast aanspreekpunt U bepaalt het comfort, de uitstraling en de kwaliteit van uw keuze, wij zorgen voor de rest.

Renovatie van woningen en panden

Wilt u uw bestaande keuken of badkamer renoveren? Een huis of woning renoveren? Is het tijd voor een verbouwing aan uw schuur of wilt u uw muur renoveren? Of wilt u een dakkapel renoveren of uw dak verbouwen en isoleren? U wilt dat het goed gebeurt.

Of het nu gaat om de renovatie van één ruimte zoals een badkamer of keuken renovatie of om het strippen en opnieuw afwerken van een huis (en dus een heel huis renoveren) gaat, 040 Klusbedrijf is graag uw partner. Van metsel- tot stucwerk, van schilderen tot timmeren, van loodgieters- tot dakdekkersklussen.

Huis of ander pand bouwen en verbouwen

Ook voor nieuwbouwhuizen, tuinschuren of huizen verbouwen, of het plaatsen van een aanbouw nemen we graag de (af)bouwwerkzaamheden op ons. Ook kunt u denken aan een keuken verbouwen. U hebt, ongeacht de werkzaamheden, altijd te maken met één aanspreekpunt. Wij zorgen vervolgens voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of stratenmaker.

Leveren van materialen

Als 040 Klusbedrijf de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren. Dit kan overal voor, van materiaal voor een dakkapel bouwen, vervangen of dakkapel renovatie, een woning verbouwen of een zolder verbouwen. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Tot slot schaft u bij ons deuren, kozijnen, vloeren, glaswerk en sloten en deurbeslag gemakkelijk en snel aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om renovatie of (ver)bouwen? Neem contact met ons op via 040 – 2051882, per mail info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Nathalie Molen

Afkorten deuren in Dommellen

Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

Alexander de Bakker

Aanvraag diverse werkzaamheden

Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

W. Savonije

Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×