Renovatie & (ver)bouwen

Wilt u uw huis of bedrijfspand verbouwen of renoveren? Of kiest u voor een aanbouw aan uw huis? Misschien hebt u slechts een trap renovatie nodig? Of wilt u dubbel glas? Bij elk project, in elke fase van uw bouw- of renovatietraject helpen kennis en ervaring u problemen te voorkomen of het nu over trap renovatie of een dakkapel plaatsen gaat.

Die kennis en ervaring hebben wij, in zowel technische en bouwkundige kwesties als in de afwerking. Voor u blijft het overzichtelijk, want u hebt te maken met één vast aanspreekpunt U bepaalt het comfort, de uitstraling en de kwaliteit van uw keuze, wij zorgen voor de rest.

Renovatie van woningen en panden

Wilt u uw bestaande keuken of badkamer renoveren? Een huis of woning renoveren? Is het tijd voor een verbouwing aan uw schuur of wilt u uw muur renoveren? Of wilt u een dakkapel renoveren of uw dak verbouwen en isoleren? U wilt dat het goed gebeurt.

Of het nu gaat om de renovatie van één ruimte zoals een badkamer of keuken renovatie of om het strippen en opnieuw afwerken van een huis (en dus een heel huis renoveren) gaat, 040 Klusbedrijf is graag uw partner. Van metsel- tot stucwerk, van schilderen tot timmeren, van loodgieters- tot dakdekkersklussen.

Huis of ander pand bouwen en verbouwen

Ook voor nieuwbouwhuizen, tuinschuren of huizen verbouwen, of het plaatsen van een aanbouw nemen we graag de (af)bouwwerkzaamheden op ons. Ook kunt u denken aan een keuken verbouwen. U hebt, ongeacht de werkzaamheden, altijd te maken met één aanspreekpunt. Wij zorgen vervolgens voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of stratenmaker.

Leveren van materialen

Als 040 Klusbedrijf de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren. Dit kan overal voor, van materiaal voor een dakkapel bouwen, vervangen of dakkapel renovatie, een woning verbouwen of een zolder verbouwen. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Tot slot schaft u bij ons deuren, kozijnen, vloeren, glaswerk en sloten en deurbeslag gemakkelijk en snel aan.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om renovatie of (ver)bouwen? Neem contact met ons op via 040 – 2051882, per mail info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×