Renovatie & (ver)bouwen

Wilt u uw huis of bedrijfspand verbouwen of renoveren? Of kiest u voor nieuwbouw of een aanbouw bij uw huis? Misschien hebt u slechts een trap renovatie nodig? Of wilt u dubbel glas? Bij elk project, in elke fase van uw bouw- of renovatietraject helpen kennis en ervaring u problemen te voorkomen of het nu over trap renovatie of een dakkapel plaatsen gaat. Die kennis en ervaring hebben wij, in zowel technische en bouwkundige kwesties als in de afwerking. Voor u blijft het overzichtelijk, want u hebt te maken met één vast aanspreekpunt U bepaalt het comfort, de uitstraling en de kwaliteit van uw keuze, wij zorgen voor de rest.

Renovatie van woningen en panden

Wilt u uw bestaande keuken of badkamer renoveren? Een huis of woning renovatie? Is het tijd voor een verbouwing aan uw schuur of wilt u uw muur renoveren? Of wilt u een dakkapel renoveren of uw dak verbouwen en isoleren? U wilt dat het goed gebeurt. Of het nu gaat om de renovatie van één ruimte zoals een badkamer of keuken renovatie of om het strippen en opnieuw afwerken van een huis (en dus een heel huis renoveren) gaat, 040 Klusbedrijf is graag uw partner. Van metsel- tot stucwerk, van schilderen tot timmeren, van loodgieters- tot dakdekkersklussen.

Huis of ander pand bouwen en verbouwen

Ook voor nieuwbouwhuizen, tuinschuren of huizen verbouwen, of het plaatsen van een aanbouw nemen we graag de (af)bouwwerkzaamheden op ons. Ook kunt u denken aan een keuken verbouwen. U hebt, ongeacht de werkzaamheden, altijd te maken met één aanspreekpunt. Wij zorgen vervolgens voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of stratenmaker.

Leveren van materialen

Als 040 Klusbedrijf de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren. Dit kan overal voor, van materiaal voor een dakkapel bouwen, vervangen of dakkapel renovatie, een woning verbouwen of een zolder verbouwen. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Tot slot schaft u bij ons deuren, kozijnen, vloeren, glaswerk en sloten en deurbeslag gemakkelijk en snel aan.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om renovatie of (ver)bouwen? Neem contact met ons op via 040 – 2051882, per mail info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Danko

Poort plaatsen in Eindhoven

Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

Wil Doeselaar

Overkapping bouwen in Bruinisse

De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

Ed Voncken

Lekkage repareren spoorstraat

Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×