Schutting in uw tuin laten plaatsen

Wilt u wat meer privacy in uw tuin? Wij helpen bij het uitkiezen van uw schutting. Schuttingen zijn er in veel soorten en maten en wij leggen dit aan u voor.

Schutting maken

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Schuttingen zijn grofweg in te delen in drie categoriën, namelijk houten schuttingen, betonnen schuttingen en een combinatie van beiden. Wij maken zo’n schutting voor u op maat en plaatsen het natuurlijk ook. Ook enkel de palen van beton of hout van uw schutting plaatsen kunnen wij regelen.

Houten schutting plaatsen

Wilt u dat we horizontale of verticale planken voor uw houten schutting plaatsen? Uw tuin lijkt bijvoorbeeld groter wanneer u verticale planken gebruikt. Horizontale planken dienen daarnaast ook een gemakkelijke prooi voor ongewenste indringers. Wanneer wij een houten schutting plaatsen van 2 meter hoog en verticale planken is bijvoorbeeld veel lastiger te beklimmen. Daarnaast moet u ook rekening houden met de regels voor het plaatsen van een schutting.

Kosten schutting in tuin laten plaatsen

Vul hieronder in het offerte formulier duidelijk in wat voor schutting u in uw tuin wilt laten plaatsen en wij kunnen u een gerichte prijs geven. Landelijk gezien zijn planken met een dikte van 16 millimeter het meest populair.

Wilt u daarnaast betonnen of houten palen? Kiest u voor houten palen, dan adviseren we hardhouten palen. Houdt u van klimplanten, dan kunt u ervoor kiezen om een trelisscherm toe te laten voegen. Wij kunnen ook enkel bijvoorbeeld beton palen voor uw schutting plaatsen.

Voor vragen neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882, te mailen naar info@040klusbedrijf.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier.

Offerte aanvraag

 

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Alexander de Bakker

Aanvraag diverse werkzaamheden

Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

Theo van Schaijik

De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

Danko

Poort plaatsen in Eindhoven

Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×