Schutting in uw tuin laten plaatsen

Wilt u wat meer privacy in uw tuin? Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van een schutting. Schuttingen zijn er in veel soorten en maten en wij leggen dit aan u voor. Een schutting geeft uw buitenruimte een mooie uitstraling en is een investering in uw woning. Zo verhoogt het plaatsen van een schutting de waarde van uw woning en zorgt het voor meer veiligheid en privacy. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen bij het plaatsen van een schutting, dan bent u bij 040 Klusbedrijf op de juiste plek!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Schutting maken

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Schuttingen zijn grofweg in te delen in drie categorieën, namelijk houten schuttingen, betonnen schuttingen en een combinatie van beiden. Wij maken zo’n schutting voor u op maat en plaatsen het natuurlijk ook. Ook enkel de palen van beton of hout van uw schutting plaatsen kunnen wij regelen.

Houten schutting plaatsen

Wilt u dat we horizontale of verticale planken voor uw houten schutting plaatsen? Uw tuin lijkt bijvoorbeeld groter wanneer u verticale planken gebruikt. Horizontale planken dienen daarnaast ook een gemakkelijke prooi voor ongewenste indringers. Wanneer wij een houten schutting plaatsen van 2 meter hoog en verticale planken is bijvoorbeeld veel lastiger te beklimmen. Daarnaast moet u ook rekening houden met de regels voor het plaatsen van een schutting.

Schutting repareren

Het repareren van een schutting is belangrijk om uw privacy en beveiliging te behouden. Een beschadigde of vervallen schutting kan niet alleen het uiterlijk van uw tuin aantasten, maar ook uw veiligheid en privacy in gevaar brengen. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen bij het repareren van uw schutting, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan. Wij zijn altijd bereid om u te helpen met eventuele vragen of problemen met uw schutting.

Wat kost het plaatsen van een schutting?

De prijs voor het plaatsen van een schutting kan variëren. Gemiddeld kost het plaatsen van een schutting tussen de €15 en €250 per meter, inclusief plaatsing. Dit is slechts een indicatie, want het ligt natuurlijk aan wat voor schutting u wilt plaatsen en hoeveel meter aan schutting u wilt plaatsen. Zo kost een schutting van geïmpregneerd hout minder dan een schutting van hardhout. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag dan onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aan.

Schutting in de tuin laten plaatsen door 040 Klusbedrijf

Vul hieronder in het offerteformulier duidelijk in wat voor schutting u in uw tuin wilt laten plaatsen en wij kunnen u een gerichte prijs geven. Landelijk gezien zijn planken met een dikte van 16 millimeter het meest populair. Wij zijn actief in de 040 regio en het noorden van Limburg.

040 Klusbedrijf plaatst onder andere op de volgende locaties schuttingen:

Wilt u daarnaast betonnen of houten palen? Kiest u voor houten palen, dan adviseren we hardhouten palen. Houdt u van klimplanten, dan kunt u ervoor kiezen om een trelisscherm toe te laten voegen. Wij kunnen ook enkel bijvoorbeeld beton palen voor uw schutting plaatsen. Naast het plaatsen van een schutting kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van een overkapping.

Voor vragen neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882, te mailen naar info@040klusbedrijf.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×