Nieuwe keuken in Son en Breugel op de Marnelaan

In samenwerking met onze trouwe partner SVEA Keukens uit Eindhoven heeft 040Klusbedrijf aan de Marnelaan in Son een geheel nieuwe keuken opgeleverd! Samen met onze partners hebben we hard gewerkt, maar uiteindelijk is er iets moois gerealiseerd.

Lees verder

De klanten waren zeer tevreden met het eindresultaat en hun nieuwe keuken. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met een gemiddelde score van 9,8! Bekijk onze reviews.

Bespreken van de mogelijkheden

In opdracht van Svea bezochten wij deze klant uit Son en Breugel thuis tijdens een 1e gesprek.

De klanten hebben hun wensen bespreekbaar gemaakt, 040 Klusbedrijf heeft de mogelijkheden besproken. Hierdoor is er een fantastisch plan ontstaan en uiteindelijk tot uitvoering gebracht door onze vaklui. Hierbij hebben we goed aan de wensen van de klant gedacht.

Sloopwerk & Vloerverwarming leggen

Allereerst is door de vaklieden van 040 Klusbedrijf de gehele keuken gesloopt, inclusief vloer. Een enorm zware klus, maar vele handen maken licht werk en dat is ook op dit project van toepassing.

Ten behoeve van de nieuwe situatie is er nieuwe vloerverwarming geplaatst door 040 Loodgieters, zijn er koven gemaakt, tegelwerken uitgevoerd en uiteraard nieuwe elektra aangelegd door 040 Electriciën.

Keukenvloer Keukenkast

Stucwerk & plaatsen van de nieuwe keuken

040Klusbedrijf heeft na het loodgieters- en elektrawerk alle wanden & het plafond voorzien van stucwerk, zodat de gehele ruimte er super strak uit ziet!

Daarna is door SVEA Keukens deze prachtige keuken geïnstalleerd. Ze konden aan de slag, nadat onze vaklieden al het voorwerk hadden afgerond.

Nu kunnen deze klanten gaan genieten van hun sfeervolle (leef)keuken, waaraan het aan niets ontbreekt!

Keuken afzuiging Keuken

Eigen keuken renoveren of verbouwen? Of een compleet nieuwe keuken? Neem contact op!

Wilt u ook graag een renovatie van uw keuken of wellicht enkel een deel van uw keuken verbouwen? Schroom niet, de vakmensen van 040 Klusbedrijf staan voor u klaar! Wij zijn regelmatig actief als Klusbedrijf in Son en Breugel.

Wij zijn als klusbedrijf in de de gehele regio van Eindhoven actief. Niet alleen voor verbouwingen, maar ook voor kleine klussen kunt u ons bellen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan open voor uw wensen en zijn erg benieuwd of wij ook uw droom waar kunnen maken! U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 040-2051882, een mail te versturen naar info@040groep.nl of dien een offerte aanvraag in via het onderstaande formulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×