Klusbedrijf Boxtel

Bent u op zoek naar een ervaren klusbedrijf in de regio van Boxtel die u kan helpen bij diverse klusjes? Zoek dan niet verder, want bij 040 Klusbedrijf staan wij klaar om u te helpen! Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe schutting of overkapping. Onze deskundige klusjesmannen hebben de ervaring en vaardigheden om uw project professioneel en efficiënt uit te voeren. Het maakt niet uit of u in Boxtel Centrum, Boxtel-Oost of Selissen woont. Wij zijn actief in de hele gemeente!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor 040 Klusbedrijf?

Onze klusjesmannen in Boxtel hebben veel ervaring en expertise in verschillende soorten werkzaamheden. Of het nu gaat om kleine reparaties of een groot renovatieproject. Onze ervaren klusjesmannen kunnen u uitstekend helpen met uw project en luisteren naar uw wensen en behoeften. Hierdoor bent u gegarandeerd dat uw project een succes gaat worden!

Bekijk de reviews van voorgaande klanten

Persoonlijk advies door een klusjesman in Boxtel

Bij 040 Klusbedrijf begrijpen we dat elke klus anders is. Daarom bieden onze klusjesmannen niet alleen uitvoerende taken, maar ook persoonlijk advies op maat. Of u nu verbouwt, renoveert of gewoon wat kleine klussen wilt laten uitvoeren, onze klussers gaan graag met u in gesprek om de beste aanpak te bespreken die perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Diverse diensten van 040 Klusbedrijf

Van het plaatsen van plinten en dakkapellen tot het laten plaatsen van schuttingen en het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bij 040 Klusbedrijf Boxtel kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Hieronder staat een overzicht van een groot deel onze diensten:

Kleine klussen

 • Binnenklussen: laminaatvloeren leggen, kitnaden vervangen, vensterbanken installeren, keukendeurtjes renoveren, kasten inbouwen, spiegels ophangen​;
 • Buitenklussen: schuurdeuren vervangen, tuin betegelen en diverse timmer-, straat-, dak- en tuinwerkzaamheden​;
 • Spoedklussen: lekkende daken, omgewaaide schuttingen, verstopte wc’s​.

Onderhoud en reparaties

 • Dakreparaties: lekkages repareren, dakpannen vervangen, dakrenovaties​;
 • Schilderwerk: muren, kozijnen en deuren schilderen​;
 • Sanitair reparaties: lekkende kranen, kapotte wc’s, verstopte afvoeren​;
 • Elektrische reparaties: problemen met bedrading, stopcontacten, schakelaars​;
 • Vloer- en tegelreparaties: beschadigde tegels vervangen, scheuren in vloeren repareren​.

Renovatie en (ver)bouwen

 • Zolderrenovaties: isoleren, stucplaten aanbrengen, schuine wandkasten met schuifdeuren​;
 • Badkamer renovaties: volledige verbouwingen inclusief sanitair en tegels​;
 • Boeiboord renovaties: houtrot behandelen, schilderen, complete renovaties​;
 • Schutting: het plaatsen, renoveren of repareren van een schutting;
 • Overkappingen: plaatsen en renoveren van overkappingen in de tuin​.

Staat uw specifieke project er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op dan kunnen wij u verder informeren of wij u kunnen helpen bij uw project.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf!

Heeft u al een klus in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. U kunt ons telefonisch bereiken op 040-2051882 of een e-mail sturen naar info@040klusbedrijf.nl. Na het contact gaan wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een ervaren klusjesman naar u toe te sturen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een grote klus in Boxtel of omgeving en wilt u graag een offerte ontvangen voor onze klusjesman? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Dan gaan wij uw aanvraag behandelen en u spoedig van een reactie voorzien.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×