Klusbedrijf Boxtel

Bent u op zoek naar een ervaren klusbedrijf in de regio van Boxtel? Zoek dan niet verder, want bij 040 Klusbedrijf staan wij klaar om u te helpen met verschillende klussen. Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe schutting. Onze deskundige klusjesmannen hebben de ervaring en vaardigheden om het werk professioneel en efficiënt uit te voeren. Het maakt niet uit of u in Boxtel-centrum, Boxtel-Oost of Selissen woont. Wij komen in de gehele gemeente!

Waarom kiezen voor 040 Klusbedrijf actief in Boxtel?

Onze ervaren klusjesmannen actief in Boxtel hebben veel ervaring en expertise in verschillende soorten kluswerkzaamheden. Of het nu gaat om kleine reparaties of een groot renovatieproject. Wij hebben de kennis en vaardigheden om elk project met professionaliteit en precisie aan te pakken. Hierdoor bent u gegarandeerd dat uw project een succes gaat worden!

Bekijk onze ‘reviews

Persoonlijk advies door een klusjesman in Boxtel

Bij 040 Klusbedrijf begrijpen we dat elke klus anders is. Daarom bieden onze klusjesmannen niet alleen uitvoerende taken, maar ook persoonlijk advies op maat. Of u nu verbouwt, renoveert of gewoon wat kleine klussen wilt laten uitvoeren, onze klusjesmannen gaan graag met u in gesprek om de beste aanpak te bespreken die perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Diverse diensten

Van het plaatsen van plinten en dakkapellen tot het laten plaatsen van schuttingen en het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bij 040 Klusbedrijf Boxtel kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Geen klus is ons te gek!

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Neem contact op met 040 Klusbedrijf!

Heeft u al een klus in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. U kunt ons telefonisch bereiken op 040-2051882 of een e-mail sturen naar info@040klusbedrijf.nl. Na het contact gaan wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een ervaren klusjesman naar u toe te sturen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een grote klus in Boxtel of omgeving en wilt u graag een offerte ontvangen voor onze klusjesman? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Dan gaan wij uw aanvraag behandelen en u spoedig van een reactie voorzien.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Theo van Schaijik

  De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×