Schutting Valkenswaard

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf voor het plaatsen van een nieuwe schutting in Valkenswaard? Dan kan 040 Klusbedrijf u hierbij helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van (houten) schuttingen. Of u nu in het centrum van Valkenswaard, in Dommelen of in Borkel en Schaft woont, wij staan voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. U kunt ook contact opnemen voor het repareren of onderhouden van uw oude schutting.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom een schutting in Valkenswaard plaatsen?

Het laten plaatsen van een schutting in uw tuin brengt verschillende voordelen met zich mee. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een schutting te laten plaatsen:

 • Meer privacy: Met een schutting creëert u een veilige privéruimte waar u ongestoord kunt genieten van uw tuin zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.
 • Extra veiligheid: Het biedt extra veiligheid, vooral als u kinderen of huisdieren heeft. Het voorkomt dat ze onbedoeld de straat op rennen of de tuin van uw buren betreden.
 • Geluidsdemping: Woont u in een drukke buurt waar veel verkeer komt? Een schutting kan dan helpen om het geluidsniveau in uw tuin te verminderen, zodat u kunt ontspannen zonder al te veel hinder van omgevingsgeluiden.
 • Markeren van de eigendomsgrenzen: Met een schutting is het duidelijk waar uw eigendom begint en eindigt, waardoor mogelijke geschillen met de buren worden voorkomen.
 • Decoratief element: Naast de functionele voordelen, kan een schutting ook dienen als decoratief element in uw tuin. U kunt planten en decoraties aan de schutting hangen om uw buitenruimte nog sfeervoller en levendiger te maken.

Houten schutting laten plaatsen in Valkenswaard

Bij 040 Klusbedrijf zijn we specialisten in het op maat maken en installeren van houten schuttingen. We bieden een ruime keuze aan houtsoorten en kleuren, zodat u de schutting kunt kiezen die perfect bij uw tuin en stijl past. Lees meer hierover op onze schutting laten plaatsen pagina.

Onderhoud en reparatie van uw schutting

Heeft uw huidige schutting wat een nieuwe verflaag nodig of een nieuwe plank? Bij 040 Klusbedrijf staan we niet alleen klaar om nieuwe schuttingen te plaatsen. Wij kunnen u ook helpen met onderhoud en reparatie van uw huidige schutting.

Of het nu gaat om een verflaag, het vervangen van planken of het herstellen van beschadigingen. Onze ervaren klusjesmannen zorgen ervoor dat uw schutting weer in topconditie is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met 040 Klusbedrijf

Wilt u graag een nieuwe schutting laten plaatsen in Valkenswaard? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Aan de hand hiervan kunnen wij u een gerichte prijs geven voor het op maat maken en plaatsen van uw gewenste schutting. Bij 040 Klusbedrijf Valkenswaard staan we ook voor diverse andere klussen voor u klaar.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via e-mail op info@040klusbedrijf.nl of telefonisch op 040-2051882. Ons team staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden voor een nieuwe schutting.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  2 badkamers

  We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×