Schutting laten plaatsen in Veldhoven

Woont u in Veldhoven en wilt u graag een nieuwe schutting laten plaatsen? 040 Klusbedrijf staat voor u klaar voor het plaatsen van een (nieuwe) schutting. Wij zijn een gerenommeerd klusbedrijf uit Veldhoven en een van onze diensten is het plaatsen van schuttingen.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

040 Klusbedrijf maakt de schutting op maat en plaatst hem waar u hem wenst. Of u nu Oerle, Heikant of Zeelst woont, wij staan voor u klaar!

Schutting op maat laten maken? Bel 040 Klusbedrijf

Indien u graag een schutting wilt laten plaatsen in Veldhoven, dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. Met een schutting zorgt u ervoor dat mensen niet zomaar uw tuin binnen kunnen kijken. Het is ook een goede scheiding tussen uw tuin en de tuin van de buren.

Schuttingen zijn er in diverse maten en soorten en zijn in te delen in drie verschillende categorieën. Er zijn betonnen schuttingen, houten schuttingen en een combinatie van beiden. Daarnaast heeft u de keuze tussen horizontale of verticale planken. Bij 040 Klusbedrijf verzorgen wij een schutting die past bij uw wensen. Wij maken de schutting voor u op maat.

Lees hierover meer op onze ‘schutting laten plaatsen’ pagina.

Houten schutting plaatsen in Veldhoven

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen. U heeft daarbij de keuze tussen diverse houtsoorten en kleuren. Door hierin een goede keuze te maken kunt u de sfeer in uw tuin vergroten.

U kunt ons ook bereiken voor onderhoud en reparatie aan uw schutting, overkapping of dakkapel.

Schutting Veldhoven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Veldhoven? Vul dan het onderstaande offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Aan de hand hiervan krijgt u een gerichte prijs voor het op maat maken en plaatsen van een schutting. 040 Klusbedrijf uit Veldhoven staat voor u klaar voor diverse kleine klussen.

Wilt u graag eerst advies over schuttingen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040groep.nl of telefonisch via 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×