Schutting Nuenen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor het kopen en plaatsen van een nieuwe schutting in Nuenen? Dan kan 040 Klusbedrijf u van dienst zijn. Wij maken de schutting voor u op maat en plaatsen hem waar u wenst. U kunt ons ook bereiken voor onderhoud en reparatie aan uw huidige schutting.

Het maakt niet uit of u in Nuenen-Oost, Nuenen-Zuid of in de buurt van het Kernkwartier woont. Wij zijn actief met ons klusbedrijf in heel Nuenen en omgeving!

Waarom een schutting laten plaatsen?

Het laten plaatsen van een schutting in uw tuin kan verschillende redenen hebben. Hieronder staan enkele goede redenen voor het plaatsen van een schutting:

 • Beveiligen van uw tuin: met een schutting kunnen ongewenste bezoekers niet zomaar uw tuin betreden. Hierdoor is uw tuin extra beveiligd.
 • Verminderen van geluidsoverlast: een omheining vermindert geluidsoverlast veroorzaakt door voorbijrijdend verkeer, buren of andere omgevingsgeluiden, waardoor uw tuin aanzienlijk rustiger wordt.
 • Extra privacy: door een schutting te plaatsen, voorkomt u dat voorbijgangers of uw buren ongewenst in uw tuin kunnen gluren. Dit is van cruciaal belang als u in alle rust wilt genieten van uw eigen buitenruimte zonder nieuwsgierige blikken.
 • Duidelijke erfgrens: met een schutting creëert u een duidelijke erfgrens. Hierdoor voorkomt u ruzie met de buren en zijn is de grens duidelijk gemarkeerd.
 • Extra decoratie: het kan tevens dienen als decoratief element. U kunt planten of andere decoratiematerialen aan de omheining hangen, waardoor uw tuin nog mooier wordt!

Naast de hierboven genoemde redenen, zijn er genoeg andere redenen waarom een schutting in de tuin handig kan zijn. Het zorgt voor bescherming tegen sterke wind en verhoogt de veiligheid van uw kinderen en huisdieren. Hiermee voorkomt u dat ze de tuin kunnen verlaten en mogelijk in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen.

Houten schutting plaatsen in Nuenen

040 Klusbedrijf is dé expert in de regio op het gebied van houten schuttingen. U kunt kiezen tussen verschillende houtsoorten en kleuren. Daarnaast maken wij de schutting voor u op maat en luisteren we naar uw wensen en behoeften.

Lees meer hierover op onze ‘schutting laten plaatsen’ pagina.

Ook voor reparatie en onderhoud van schuttingen

Naast het plaatsen van nieuwe schutting staan wij ook voor u klaar voor reparatie en onderhoud aan uw huidige schutting. Wilt u uw schutting laten schilderen? Of wilt u nieuwe planken laten plaatsen in uw schutting? Dan staat 040 Klusbedrijf Nuenen voor u klaar.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Nuenen? Neem dan contact op!

Als u graag een schutting wilt laten plaatsen in Nuenen, vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Hierdoor kunnen wij u een gerichte prijs geven voor het op maat maken en plaatsen van een schutting.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040klusbedrijf.nl of telefonisch op 040-2051882. Wij staan voor u klaar voor diverse kleine klussen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×