Schutting Geldrop

Woont u in Geldrop en wilt u graag een nieuwe schutting laten plaatsen door een ervaren klusbedrijf? 040 Klusbedrijf is dé expert in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen. U kunt ons ook bereiken voor reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw huidige schutting. Het maakt niet uit of u nu in de Akert, Braakhuizen of Genoenhuis woont. Wij zijn actief in de gehele gemeente!

Waarom een schutting in uw tuin plaatsen?

Het plaatsen van een schutting in de tuin kan meerdere redenen hebben. Hieronder staan de belangrijkste redenen in een opsomming:

 • Een schutting creëert privacy: met een schutting voorkomt u dat voorbijgangers of uw buren de tuin in gluren. Dit is belangrijk als u in alle rust wilt genieten van uw eigen buitenruimte zonder pottenkijkers.
 • Extra laag beveiliging: u creëert een extra laag beveiliging tegen inbrekers. Het maakt het moeilijker om uw tuin te betreden voor ongewenste indringers.
 • Minder geluidsoverlast: een schutting helpt tegen geluidsoverlast van passerend verkeer, de buren of andere omgevingsgeluiden. Hierdoor is het een stuk rustiger in uw tuin.
 • Erfgrens aangeven: u voorkomt ruzie met de buren over de erfgrens. Als u een schutting plaatst kan u duidelijk de grenzen van uw tuin markeren.
 • Het ziet er mooi uit: een schutting kan ook dienen als decoratie. Aan de schutting kunt u dan ook weer planten of andere decoratiematerialen hangen. Dit maakt de tuin weer een stuk mooier!

Naast de bovenstaande redenen zijn er nog genoeg andere redenen waarom een schutting in de tuin van toegevoegde waarde is. Het biedt bescherming tegen harde wind en creëert extra veiligheid voor uw kinderen en huisdieren. Deze kunnen namelijk niet zomaar meer de tuin verlaten en daardoor in gevaarlijke situaties terecht komen.

Houten schutting in Geldrop

040 Klusbedrijf staat bekend als de expert in het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen in de regio. Hout heeft verschillende voordelen:

 • Duurzaamheid: hout is van nature weersbestendig en duurzaam, wat betekent dat het lang meegaat.
 • Veelzijdigheid: hout is veelzijdig en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.
 • Natuurlijke uitstraling: hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling die bij veel tuinstijlen past.

Hoewel houten schuttingen onderhoud vereisen, zoals schilderen en beitsen om hun levensduur te verlengen, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de inspanning.

U kunt ons ook bereiken voor onderhoud en reparaties aan uw schutting!

Naast het plaatsen van schutting zijn wij ook bereikbaar voor reparatie en onderhoud aan uw schutting. Wilt u de levensduur van uw schutting verlengen? Dan kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn. Of het nu een nieuwe verflaag betreft of het vervangen van een kapotte plank.

Schutting laten plaatsen in Geldrop? Neem contact op!

Wilt u een schutting laten plaatsen in Geldrop? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen. Wij zijn het klusbedrijf van Geldrop en van de regio!

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 040-2051882 of via de e-mail op info@040klusbedrijf.nl. Naast het plaatsen van schutting kunt u ons ook bereiken voor diverse andere kleine klussen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×