Schutting Deurne

Bij 040 Klusbedrijf begrijpen we dat een schutting meer is dan alleen een omheining om uw tuin. Het biedt privacy, veiligheid en uw buitenruimte een stuk prettiger. Daarom staat 040 Klusbedrijf klaar om  u te helpen bij het plaatsen van uw nieuwe schutting in Deurne. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om uw schuttingproject met vakmanschap en zorg uit te voeren, ongeacht de omvang van de klus. Wij bedienen de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in de Zeilberg, Koolhof of Heiakker woont.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom een schutting laten plaatsen?

Er zijn diverse redenen waarom huiseigenaren een schutting laten plaatsen. Hieronder lichten we enkele van deze redenen toe:

 • Beveiliging: uw eigendom wordt beschermd tegen ongewenste bezoekers. Met een stevige schutting weet u zeker dat er geen indringers in uw tuin komen.
 • Esthetiek: een schutting kan ook dienen als decoratief element. Hang plantenbakken op, voeg verlichting toe of schilder de schutting in uw favoriete kleuren om uw buitenruimte te verfraaien.
 • Privacy: uw tuin wordt uw persoonlijke toevluchtsoord, waar u kunt ontspannen zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.
 • Geluidsisolatie: wilt u genieten van rust en stilte in uw buitenruimte? Een schutting vermindert geluidsoverlast veroorzaakt door verkeer, buren en omgevingsgeluiden.
 • Duidelijke eigendomsgrenzen: een schutting markeert duidelijk uw eigendomsgrenzen, wat eventuele geschillen met uw buren voorkomt.

Houten schutting op maat laten maken in Deurne

Bij 040 Klusbedrijf zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van houten schuttingen in Deurne. We begrijpen dat elke woning uniek is en om die reden bieden we maatwerkoplossingen. U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, zodat uw schutting perfect past bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren.

Ook voor onderhoud en reparatie van schuttingen

Naast het plaatsen van nieuwe schuttingen, staan we klaar voor het onderhoud en de reparatie van uw bestaande schutting. Ons ervaren team kan uw schutting schilderen, beschadigde planken vervangen en algemeen onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw schutting in topconditie blijft.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw buitenruimte verbeteren met een nieuwe schutting in Deurne? Bij 040 Klusbedrijf streven we naar transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. Vul het onderstaande offerteformulier in, en ons team zal snel reageren met een op maat gemaakte prijsopgave.

Wilt u eerst graag advies? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u advies over schuttingen in Deurne? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@040klusbedrijf.nl of telefonisch op 040-2051882.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Met 040 Klusbedrijf in Deurne, kiest u voor vakmanschap en klantgerichte service. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw klusjes in en rondom het huis.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×