Schutting laten plaatsen in Helmond

Woont u in de regio van Helmond en wilt u een schutting laten plaatsen? 040 Klusbedrijf kan u hierbij helpen. Wij zijn een klusbedrijf uit de regio en een van onze diensten is het plaatsen van (nieuwe) schuttingen. Bij 040 Klusbedrijf kunt u een schutting op maat laten maken en op de gewenste locatie laten plaatsen, ongeacht of u in Brouwhuis, Dierdonk of Brandevoort woont. Wij zijn er om aan uw wensen te voldoen!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom een schutting laten plaatsen?

Er zijn diverse redenen waarom iemand een schutting zou plaatsen in de tuin. Hieronder staat een opsomming van enkele redenen:

 • Het zorgt voor meer privacy: een schutting zorgt voor meer privacy in uw tuin, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw buitenruimte zonder nieuwsgierige pottenkijkers.
 • Verhoging van de veiligheid rondom de woning: het kan een extra laag veiligheid bieden, vooral als u kinderen of huisdieren heeft. Het kan helpen voorkomen dat ze per ongeluk de straat op rennen of dat onbevoegden toegang krijgen tot uw tuin.
 • Minder last van geluid: als u dicht bij een drukke straat, een school of een andere lawaaierige omgeving woont, kan een schutting helpen om het geluidsniveau in uw tuin te verminderen.
 • Eigendom begrenzen: het kan duidelijk de grenzen van uw eigendom markeren en hierdoor voorkomt u geschillen met de buren over de eigendomsgrens.
 • Ondersteuning voor tuinieren: schuttingen kunnen dienen als steun voor klimplanten en andere vegetatie. Dit verhoogt niet alleen de privacy, maar creëert ook een levendige groene muur die kan bijdragen aan de biodiversiteit van uw tuin.
 • Verhoogde waarde van uw woning: een goed onderhouden schutting kan de waarde van uw woning verhogen, vooral als het bijdraagt aan de algehele aantrekkelijkheid en functionaliteit van de tuin.

Elke schutting die wij plaatsen is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de weersomstandigheden, met een focus op duurzaamheid en minimale onderhoudsvereisten. Of u nu kiest voor een klassiek houten ontwerp of een moderne composiet schutting, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft!

Houten schutting laten plaatsen in Helmond

Indien u graag een houten schutting wilt laten plaatsen in Helmond, dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. Met een schutting zorgt u ervoor dat mensen niet zomaar uw tuin binnen kunnen kijken. Het is ook een goede scheiding tussen uw tuin en de tuin van de buren. Een houten schutting is gemaakt van hout, wat een duurzaam materiaal is. Wij zijn dé specialist op het maat maken en installeren van maatwerk houten schutting. Bij ons Klusbedrijf in Helmond heeft een ruime keuze uit verschillende houtsoorten en kleuren.

Ook voor onderhoud of reparatie van schuttingen

Bij 040 Klusbedrijf kunt u niet alleen terecht voor het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen, maar ook voor het onderhoud en reparatie. Of het nu gaat om een frisse verflaag of het herstellen van een beschadigde schutting, wij staan voor u klaar. Onze ervaren vakmensen kunnen uw schutting weer in topconditie brengen, zodat u er nog jarenlang van uw schutting kunt genieten.

Geïnteresseerd in het plaatsen van een schutting? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag een (nieuwe) schutting plaatsen in Helmond? Vraag dan onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. Aan de hand hiervan krijgt u een indicatie van de prijs voor het op maat maken en plaatsen van een schutting. 040 Klusbedrijf staat voor u klaar voor diverse kleine klussen.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  2 badkamers

  We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

  Theo van Schaijik

  De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×