Schutting laten plaatsen in Helmond

Woont u in de regio Helmond en wilt u een schutting laten plaatsen? 040 Klusbedrijf kan u hierbij helpen. Wij zijn een klusbedrijf uit de regio en een van onze diensten is het plaatsen van (nieuwe) schuttingen. Bij 040 Klusbedrijf kunt u een schutting op maat laten maken en op de gewenste locatie laten plaatsen, ongeacht of u in Brouwhuis, Dierdonk of Brandevoort woont. Wij zijn er om aan uw wensen te voldoen!

Waarom een schutting plaatsen?

Er zijn diverse redenen waarom iemand een schutting zou plaatsen in de tuin. Hieronder staat een opsomming van enkele redenen:

 • Meer privacy: een schutting zorgt voor meer privacy in uw tuin, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw buitenruimte zonder nieuwsgierige pottenkijkers.
 • Veiligheid rondom uw woning: het kan een extra laag veiligheid bieden, vooral als u kinderen of huisdieren heeft. Het kan helpen voorkomen dat ze per ongeluk de straat op rennen of dat onbevoegden toegang krijgen tot uw tuin.
 • Minder geluid: als u dicht bij een drukke straat, een school of een andere lawaaierige omgeving woont, kan een schutting helpen om het geluidsniveau in uw tuin te verminderen.
 • Eigendom begrenzen: het kan duidelijk de grenzen van uw eigendom markeren en hierdoor voorkomt u geschillen met de buren over de eigendomsgrens.

Houten schutting laten plaatsen in Helmond

Indien u graag een houten schutting wilt laten plaatsen in Helmond, dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. Met een schutting zorgt u ervoor dat mensen niet zomaar uw tuin binnen kunnen kijken. Het is ook een goede scheiding tussen uw tuin en de tuin van de buren.

Bij 040 Klusbedrijf Helmond zijn we specialist in het op maat maken en installeren van maatwerk houten schuttingen. U heeft een ruime keuze uit verschillende houtsoorten en kleuren.

Ook voor onderhoud of reparatie van schuttingen

Bij 040 Klusbedrijf kunt u niet alleen terecht voor het op maat maken en plaatsen van houten schuttingen, maar ook voor het onderhoud en reparatie ervan. Of het nu gaat om een frisse verflaag of het herstellen van een beschadigde schutting, wij staan voor u klaar.

Onze ervaren vakmensen kunnen uw schutting weer in topconditie brengen, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Geïnteresseerd in het plaatsen van een schutting? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag een (nieuwe) schutting plaatsen in Helmond? Vraag dan onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. Aan de hand hiervan krijgt u een indicatie van de prijs voor het op maat maken en plaatsen van een schutting. 040 Klusbedrijf staat voor u klaar voor diverse kleine klussen.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Nathalie Molen

  Afkorten deuren in Dommellen

  Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

  2 badkamers

  We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×