Klusbedrijf Beek en Donk

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in Beek en Donk? Heeft u klussen waarbij u wel wat hulp bij kan gebruiken, zoals het plaatsen van een nieuwe schutting, het verhelpen van een lekkende kraan of het realiseren van een overkapping in uw tuin? Dan zit u bij 040 Klusbedrijf actief in Beek en Donk helemaal goed! Of u nu in Bemmer, Heereind of Beek woont: wij zijn in de gehele gemeente Laarbeek actief!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Deskundig advies door een klusjesman uit Beek en Donk

Naast het uitvoeren van diverse klussen bieden de ervaren klusjesmannen van 040 Klusbedrijf Beek en Donk ook persoonlijk advies op maat aan. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Bekijk onze ‘reviews

Wat zijn de diensten van 040 Klusbedrijf?

Onze diensten bestaan uit zeer uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting in uw tuin, het verbouwen van uw zolder, het inbouwen van een kast, of het betegelen van uw tuin, wij staan voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw klusproject een groot succes gaat worden!

Hieronder staat een deel van onze diensten in een opsomming:

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Bij ons klusbedrijf hebben we uitgebreide kennis en ervaring op diverse vakgebieden, zoals loodgieterswerk, timmerwerk, schilderwerk, tegelwerk en vele andere klussen. Bovendien staan we ook klaar voor onderhoud en reparaties aan uw woning.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf voor al uw klussen in Beek en Donk

Heeft u een klusbedrijf nodig in Beek en Donk of ergens anders in de omgeving? Dan staan we bij 040 Klusbedrijf klaar om u van dienst te zijn. Als u nog vragen heeft of advies wilt neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 040-2051882 of stuur een e-mail naar info@040Klusbedrijf.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een grote klus op de planning staan en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem! Vul hieronder het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×