Klusbedrijf Asten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf in Asten? Dan kan 040 Klusbedrijf u van dienst zijn. Wij kunnen u helpen bij zeer uiteenlopende klussen.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Of u nu een nieuwe schutting wilt laten plaatsen of juist wat schilderwerk heeft liggen waar u zelf niet aan toe komt. Voor dit soort klussen kunt u ons eenvoudig bereiken. Wij zijn actief in de gehele gemeente Asten, dus het maakt niet uit of u in Voordeldonk, Heusden, Ommel, Laarbroek of Bussel woont.

Klusjesman nodig in de omgeving van Asten?

Heeft u klussen in en rondom uw huis die maar blijven liggen? Tijdgebrek of andere prioriteiten kunnen vaak in de weg staan van het afronden van deze taken. Wij begrijpen uw wensen en bieden een oplossing. Schakel een ervaren klusjesman of vakman in van ons klusbedrijf actief in Asten en omgeving. Voor ons is geen klus te groot of te klein; wij pakken alles graag voor u op.

U kunt erop vertrouwen dat timmerwerk, loodgieterswerk, elektriciteitswerk, schilderwerk, tegelwerk, vloerwerk, stucwerk, keukenrenovaties, badkamerrenovaties en nog veel meer deskundig worden afgehandeld.

Als het gaat om het vinden van een klusbedrijf in de regio van Asten, is het essentieel om te kiezen voor een partner die betrouwbaar, deskundig en bekend staat om zijn snelle service.

Bij ons klusbedrijf begrijpen we het belang van deze eigenschappen en streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de branche kunnen we vele klussen aanpakken, van kleine reparaties tot complete renovaties. Mede dankzij ons grote netwerk aan diverse vaklieden met elk hun eigen specialiteiten.

Bekijk onze ‘reviews

Waarbij kan 040 Klusbedrijf helpen?

040 Klusbedrijf kan u ondersteunen bij kleine klussen, maar ook bij grotere projecten. Bent u bijvoorbeeld aan het verbouwen? Dan kunnen wij u ook helpen met de klusjes die daarbij komen kijken. Dankzij het grote netwerk aan verschillende vakmannen hebben we voor iedere klus een klusjesman die u kan helpen. Hieronder staan onze belangrijkste diensten uitgelegd:

Onderhoud en reparatie in Asten

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen in en rondom Asten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder schilderwerk, stucwerk, keuken- en badkamerreparaties, dak- en dakgootreiniging en loodgieterswerk.

We voeren daarnaast ook veelvoorkomende reparaties uit, zoals dak reparaties, sanitair reparaties, elektrische reparaties en vloer- en tegelreparaties. Door regelmatig onderhoud en reparaties uit te laten voeren, zorgen we ervoor dat uw woning in een goede staat blijft en zijn waarde behoudt.

Kleine klussen in Asten

Voor kleine klussen kunt u ons ook bereiken. Denk hierbij aan klusjes, zoals het laten plaatsen van plinten, het plaatsen van een schutting in Asten, het bouwen van een kast of het plaatsen van een overkapping.

Als u weinig tijd heeft of de kleine klussen in huis liever overlaat aan professionals, dan staat 040 Klusbedrijf klaar om u te helpen. We bieden een helpende hand bij elke klus, of het nu gaat om de keuken, badkamer, toilet, woonkamer, gang of slaapkamer. Bij 040 Klusbedrijf actief in Asten vindt u altijd een oplossing voor uw klussen in de verschillende delen van uw huis.

Renoveren of verbouwen in Asten

Bent u bezig met een renovatie of verbouwing? Dan kunnen de vakmannen van ons klusbedrijf u ondersteunen. Of het nu gaat om de renovatie van één ruimte zoals de zolder of schuur of om een gehele renovatie van uw woning. Wij kunnen u helpen met het metsel- en stucwerk, schilder- of timmerwerk en met dakdekkers- en loodgietersklussen.

Wat zijn de kosten van een klusbedrijf?

De kosten van het inhuren van een klusbedrijf kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Wat belangrijk is bij het bepalen van de prijs zijn de aard en omvang van de klus, de locatie en de benodigde materialen.

Over het algemeen hanteert een klusbedrijf een uurtarief voor hun diensten, dat kan variëren van enkele tientallen tot honderden euro’s per uur, afhankelijk van de eerder genoemde factoren.

Als u precies wilt weten wat de kosten zijn voor uw specifieke klus, kunt u onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aanvragen.

Persoonlijk advies bij uw project door 040 Klusbedrijf

040 Klusbedrijf helpt niet alleen met uitvoerende taken, maar biedt ook op maat gemaakt advies. Of u nu bezig bent met bouwen of verbouwen en behoefte heeft aan persoonlijk advies over de optimale aanpak van een specifieke klus, onze klusjesmannen staan klaar om met u in gesprek te gaan.

We streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te voorzien van het juiste advies dat perfect aansluit bij uw situatie.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf voor uw klussen in Asten

Weet u al wat voor klus u in gedachten heeft voor ons klusbedrijf? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@040klusbedrijf.nl of telefonisch op 040-2051882. U kunt ook ervoor kiezen om het onderstaande offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×