Wat doet een klusbedrijf?

Lees verder

Niets zo vervelend als een lekkende kraan, verstopte dakgoot of verouderde trap, wanneer u twee linkerhanden heeft. Gelukkig zijn er specialisten die u kunnen helpen. Zo biedt een klusbedrijf uitkomst bij kluswerkzaamheden die u zelf niet wilt of kunt uitvoeren.

Maar wat doet een klusbedrijf eigenlijk? Voor welke werkzaamheden kunt u een klusbedrijf inschakelen en waar moet u op letten bij het inhuren van een specialist? 040 Klusbedrijf geeft antwoord.

Wat is een klusbedrijf?

Een klusbedrijf (of klussenbedrijf) is een organisatie die verbouwingen, reparaties en kleine klusprojecten uitvoert. Dit doet het bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Omdat een klusbedrijf verschillende vakmensen in dienst heeft, met ieder zijn of haar eigen specialisme, biedt het dé oplossing voor kleine en grote projecten waar u zelf niet aan wilt of kunt beginnen.

Welke werkzaamheden verricht een klusbedrijf?

De werkzaamheden die een klusbedrijf verricht zijn onder te verdelen in 3 categorieën: kleine klussen, onderhoudswerkzaamheden en renovatie en verbouwingen. Maar om welke werkzaamheden gaat het concreet? Per categorie geven we enkele voorbeelden.

Kleine klussen

Denk bij kleine klussen vooral aan klusjes in en rondom het huis. Wilt u bijvoorbeeld plinten laten plaatsen, een kast laten inbouwen, of bent u op zoek naar een specialist voor het plaatsen van een schutting, schakel dan een klusbedrijf in.

Onderhoudswerkzaamheden

Afbladderende muren of kozijnen, een lekkage aan het dak of het onderhoud aan een cv-ketel, ook voor onderhoud en reparaties aan huis kunt u bij een klusjesbedrijf aankloppen.

Renovatie en verbouwingen

Wie denkt dat een klusbedrijf alleen kleine kluswerkzaamheden verricht heeft het mis. Ook voor renovatie en verbouwklussen kunt u bij ze terecht. Zo kan het bedrijf een trap vernieuwen, een dakraam plaatsen of een volledig bedrijfspand renoveren.

Wat is het verschil tussen een klusjesman en een klusbedrijf?

Hoewel ze veelal dezelfde werkzaamheden uitvoeren en daardoor vaak met elkaar verward worden, is een klusbedrijf niet hetzelfde als een klusjesman. Er zijn verschillen. Maar wat doet een klusjesman en wat doet een klusbedrijf? Het grootste verschil zit in de omvang van de projecten.

Waar een klusjesman zelfstandig werkt, heeft een klusbedrijf meerdere vakmensen in dienst zoals stukadoors, loodgieters, metselaars en schilders. Dit heeft één groot voordeel, namelijk specialisatie. Hierdoor is een bedrijf in staat om grotere projecten uit te voeren en de juiste vakmensen op de klus te zetten.

Wanneer een klusbedrijf inschakelen?

Heeft u een klus, maar twijfelt u of u zelf aan de slag wilt of een klusbedrijf moet inhuren? Wanneer u kostbare tijd wilt besparen en zeker wilt weten dat de klus goed uitgevoerd wordt, biedt een professioneel bedrijf uitkomst. Zeker wanneer het om een ingewikkelde klus gaat of wanneer u zelf niet handig bent, is het raadzaam om een specialist in te schakelen. U voorkomt hiermee onnodig tijdverlies en het bespaart u een hoop kopzorgen.

Wat is belangrijk aan een klusbedrijf?

Is de kogel door de kerk en bent u van plan om een bedrijf in te schakelen voor uw klus? Let er dan op dat u met een professional in zee gaat. Een professioneel bedrijf is niet alleen deskundig, maar ook betrouwbaar, persoonlijk en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Wanneer u reviews leest krijgt u vaak al een goede indruk van deze aspecten. Heeft u een offerte opgevraagd? Vraag dan duidelijk naar de planning, het materiaalgebruik en hoeveel uren er gewerkt moeten worden voor welk bedrag. Niets is zo vervelend als een klus die veel te lang uitloopt of bijkomende kosten voor meerwerk.

040 Klusbedrijf: het klusbedrijf van de 040 regio

Bent u – nu u antwoord heeft op de vraag ‘Wat doet een klusbedrijf?’ – op zoek naar een geschikt bedrijf voor uw klus?

040 Klusbedrijf is dé specialist in de regio Eindhoven op het gebied van kleine klussen, onderhoudsreparaties, renovaties en verbouwingen. Om welke werkzaamheden het ook gaat, wij zorgen altijd voor de juiste vakman(nen).

Met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en persoonlijke service, kunt u erop vertrouwen dat uw klus goed wordt afgerond. Zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op via info@040klusbedrijf of bel naar 040-2051882.

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Wil Doeselaar

Overkapping bouwen in Bruinisse

De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

adviseur 040 klusbedrijf

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8
Werknemers 040 Klusbedrijf

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offerte bij 040 Klusbedrijf

U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×