Wilt u uw huis of bedrijfspand verbouwen of renoveren? Of kiest u voor nieuwbouw of een aanbouw bij uw huis? Misschien hebt u slechts een trap renovatie nodig? Of wilt u dubbel glas? Bij elk project, in elke fase van uw bouw- of renovatietraject helpen kennis en ervaring u problemen te voorkomen of het nu over trap renovatie of een dakkapel plaatsen gaat. Die kennis en ervaring hebben wij, in zowel technische en bouwkundige kwesties als in de afwerking. Voor u blijft het overzichtelijk, want u hebt te maken met één vast aanspreekpunt U bepaalt het comfort, de uitstraling en de kwaliteit van uw keuze, wij zorgen voor de rest.

Renovatie van woningen en panden

Wilt u uw bestaande keuken of badkamer renoveren? Een huis of woning renovatie? Is het tijd voor een verbouwing aan uw schuur of wilt u uw muur renoveren? Of wilt u een dakkapel renoveren of uw dak verbouwen en isoleren? U wilt dat het goed gebeurt. Of het nu gaat om de renovatie van één ruimte zoals een badkamer of keuken renovatie of om het strippen en opnieuw afwerken van een huis (en dus een heel huis renoveren) gaat, 040 Klusbedrijf is graag uw partner. Van metsel- tot stucwerk, van schilderen tot timmeren, van loodgieters- tot dakdekkersklussen.

Huis of ander pand bouwen en verbouwen

Ook voor nieuwbouwhuizen, tuinschuren of huizen verbouwen, of het plaatsen van een aanbouw nemen we graag de (af)bouwwerkzaamheden op ons. Ook kunt u denken aan een keuken verbouwen. U hebt, ongeacht de werkzaamheden, altijd te maken met één aanspreekpunt. Wij zorgen vervolgens voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of stratenmaker.

Leveren van materialen

Als 040 Klusbedrijf de installatie van leidingen, boiler en radiatoren voor u verzorgt, kunnen we de te installeren onderdelen ook leveren. Dit kan overal voor, van materiaal voor een dakkapel bouwen, vervangen of dakkapel renovatie, een woning verbouwen of een zolder verbouwen. Daarnaast zijn we leverancier van alle A-merken sanitair. Tot slot schaft u bij ons deuren, kozijnen, vloeren, glaswerk en sloten en deurbeslag gemakkelijk en snel aan.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om renovatie of (ver)bouwen? Neem contact met ons op via 040 - 2051882, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-kleine-klussen-1
 • pijler-onderhoud-1
 • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.