Onderhoud & Reparaties aan uw woning of huis

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in onderhoudsklussen in en om het huis. U kunt klussen van uiteenlopende aard aan ons overlaten: schilderwerk, stukadoren, reparaties in keuken en badkamer, het reinigen van daken en dakgoten, het renoveren van uw schoorsteen, een traptreden renoveren of het verhelpen van verstoppingen. Bijna al het onderhoud aan uw huis of woning kunt u bij ons uitbesteden. Onze klusjesmannen staan voor u klaar!

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Welke onderhoudsklussen aan huis zijn er?

U kunt 040 Klusbedrijf bereiken voor onder andere de volgende onderhoudsklussen in en rondom uw huis:

  • Schilderwerk zowel binnen als buiten;
  • Stucwerk aan het plafond, muren of de wanden;
  • Reparatieklussen in de keuken of badkamer;
  • Het reinigen van daken en dakgoten;
  • Loodgieterswerkzaamheden, zoals het onderhoud aan uw CV-ketel.

Welke reparatiewerkzaamheden zijn er aan een woning?

Er zijn verschillende reparatiewerkzaamheden die 040 Klusbedrijf aan uw woning kan uitvoeren, afhankelijk van de specifieke behoeften en problemen van de woning.

Enkele veelvoorkomende reparatiewerkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren zijn:

  1. Dakreparaties: Het dak is een belangrijk onderdeel van de woning en moet in goede staat zijn om bescherming te bieden tegen de elementen. Dakreparaties kunnen variëren van het repareren van lekkages tot het vervangen van beschadigde dakpannen of het renoveren van het gehele dak.
  2. Schilderwerk: Schilderen is een belangrijke manier om de esthetiek van de woning te verbeteren en de levensduur van de buitenkant van de woning te verlengen. Schilderwerk kan onder meer het schilderen van muren, kozijnen en deuren zijn.
  3. Sanitair reparaties: Lekkende kranen, kapotte wc’s en verstopte afvoeren zijn veelvoorkomende problemen die wij kunnen oplossen. Sanitair reparaties kunnen variëren van kleine reparaties tot het vervangen van het gehele sanitair.
  4. Elektrische reparaties: Elektrische reparaties kunnen nodig zijn als er problemen zijn met de bedrading, stopcontacten of schakelaars. Het is belangrijk om elektrische reparaties uit te laten voeren door een professional, zoals 040 Klusbedrijf, om veiligheidsrisico’s te voorkomen.
  5. Vloer- en tegelreparaties: Vloeren en tegels kunnen beschadigd raken door veelvuldig gebruik. Reparaties kunnen onder meer het vervangen van beschadigde tegels of het repareren van scheuren in de vloer omvatten.

Op welke locaties is 040 Klusbedrijf actief?

Wij zijn op diverse locaties in Noord-Brabant en Limburg actief met ons klusbedrijf. Hieronder staat een tabel van een aantal locaties waar wij voorheen actief zijn geweest:

 

Woont u ergens anders in de 040 regio? Geen zorgen, ook dan staan wij voor u klaar met onze diensten!

Onderhoud aan huis uitbesteden?

Is het buitenschilderwerk aan een opknapbeurt toe? Heeft u een nieuwe kraan nodig? Wilt u de schoorsteen laten renoveren? Heeft uw gebouw onderhoud nodig of wilt u een groot onderhoud aan uw woning of huis? Ook hiervoor kunt u bij 040 Klusbedrijf terecht.

We verzorgen onder meer het onderhoud van uw CV-ketel in Eindhoven, maar voeren ook diverse andere soorten onderhoudswerk in en rondom uw woning voor u uit. Samen stellen we vast welke specialist u nodig heeft: van stukadoor tot schilder, van loodgieter tot timmerman. Een goed onderhouden huis brengt uiteindelijk de minste kosten met zich mee. Of het nu om een trap renoveren of iets anders gaat. Door regelmatig onderhoud of reparaties uit te voeren aan uw woning of huis, zal de waarde van het pand worden behouden.

Wilt u meer weten over reparaties en onderhoud? Neem contact met ons op via 040-2051882, mail ons via info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Uitgelichte reviews

    Loes Aerts

    Badkamer verbouwen in Eindhoven

    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

    Ed Voncken

    Lekkage repareren spoorstraat

    Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

    Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

    Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

    Danko

    Poort plaatsen in Eindhoven

    Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×