Overkapping Brabant

Wilt u ook optimaal genieten van uw tuin? Dan is een overkapping in Brabant een goede optie. Dankzij een overkapping kunt u ook bij slecht weer genieten van uw tuin. Woont u in Brabant en wilt u een overkapping laten plaatsen? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf op de goede plek. Of u nu in Eindhoven, Best, Geldrop, Den Bosch of Tilburg woont, 040 Klusbedrijf staat voor u klaar.

Naast het plaatsen van een overkappingen zijn wij ook bereikbaar voor onderhoud of reparatie van een overkapping.

Welke overkappingen zijn er?

040 Klusbedrijf is expert op het gebied van houten overkappingen. Dankzij een overkapping creëert u extra levensruimte in uw tuin. Kies ook voor een tuinoverkapping in Brabant!

Wij plaatsen voornamelijk deze twee soorten overkappingen:

 • Veranda overkappingen
 • Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping in Brabant is ideaal om optimaal te genieten van uw tuin. Hierdoor kunt u, ondanks regen, genieten van de buitenlucht. Zo kunt u eenvoudig uw tuinmeubels, barbecue en kinderspeelgoed buiten laten staan onder een overkapping.

Een andere optie als overkapping is een veranda in Brabant. Dankzij een veranda verdwijnt de grens tussen binnen en buiten. Daarnaast zorgt een veranda voor een hogere waarde van uw woning.

Houten overkapping laten plaatsen in Brabant

040 Klusbedrijf is dé specialist in het plaatsen van houten overkappingen in Brabant. Wij zijn actief in de meerdere steden en dorpen.

Onder andere in de volgende plaatsen:

In vele steden en dorpen in Brabant heeft 040 Klusbedrijf al een overkapping mogen plaatsen. En met succes! Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 9,8.

Overkapping Brabant

Ook voor onderhoud en reparatie

Naast het plaatsen van overkappingen zijn we ook bereikbaar voor onderhoud of reparatie aan uw overkapping. Met goed onderhoud, zorgt u ervoor dat uw overkapping langdurig meegaat. Zo kunt u optimaal genieten zonder problemen.

Bij onderhoud en reparatie aan een overkapping kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Schilderen van een overkapping
 • Het renoveren van de overkapping
 • Reinigen van het dak van de overkapping

Hoeveel kost een houten overkapping plaatsen in Brabant?

De kosten van een overkapping zijn onder te verdelen in twee onderdelen. Er zijn namelijk materiaalkosten (+/-70%) en arbeidskosten (+/- 30%). Maar er zijn natuurlijk meerdere factoren van invloed op de prijs, zoals de stijl en afmetingen van de overkapping.

Standaard overkapping of maatwerk

U kunt kiezen uit een standaard- of maatwerk overkapping. Maatwerk is prijziger, dan een standaard overkapping. Dit komt door de verschillende extra opties en de andere afmetingen. Het prijsverschil tussen beide soorten kan oplopen tot €2.000.

Extra opties voor een overkapping

Wilt u extra opties bij het plaatsen van een overkapping, zoals een elektra-aansluiting of een glazen dak? Dan zullen de kosten hoger uitvallen. Bij een elektra-aansluiting is dit gemiddeld €400 extra. Voor een glazen dak is het totaalbedrag gemiddeld €1.000.

Overkapping specialist Brabant

040 Klusbedrijf is dé houten overkapping specialist in Brabant. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van overkappingen door heel de provincie. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor onderhoud en reparaties aan uw overkapping.

Overkapping laten plaatsen door 040 Klusbedrijf in Brabant

Wilt u ook graag een overkapping of bent u op zoek naar een bedrijf voor onderhoud en/of reparatie. Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het goede adres. Of het nu een tuinoverkapping, terrasoverkapping of veranda in Brabant betreft. Wij zullen uw voorzien van uw gewenste overkapping!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte indienen? Neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres: info@040klusbedrijf.nl of telefonisch via 040-2051882.

U kunt ook via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een overkapping.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×