Overkapping in Helmond

Voor het plaatsen, onderhouden en repareren van een overkapping in Helmond is 040 Klusbedrijf een geschikte partij. Van de Zwanenbeemd, Dierdonk en Brandenvoort tot Stiphout en de Warande: als u op zoek bent naar een nieuwe veranda in Helmond zijn wij uw klusbedrijf in Helmond.

Soorten overkappingen

Denkt u aan een overkapping voor uw huis in Helmond? Met een overkapping aan huis kunt u alle kanten op. Ze zijn eenvoudig te monteren en bieden direct meer leefcomfort.

Er zijn verschillende overkappingen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen. Maar welke vorm u ook kiest: met een overkapping in uw tuin in Helmond brengt u een stukje tuin naar binnen en een stukje woonkamer naar buiten.

We zetten de verschillende overkappingen voor u op een rij:

 • Veranda overkapping

Een veranda overkapping in Helmond geeft u de mogelijkheid om op een nieuwe manier te genieten van uw huis. Onder de overkapping bent u dichter bij de natuur, terwijl het wel echt een gedeelte van uw woning blijft.

 • Terrasoverkapping

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping in Helmond brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen verhoogt het de waarde van uw woning, ook beschermt u zichzelf tegen felle zonnestralen. Overdekt en toch lekker buiten!

Houten overkapping Helmond

Voor een overkapping in Helmond zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaal. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. 040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van houten overkappingen. Hieronder leggen we uit wat de voor- en nadelen zijn van een houten overkapping.

 • Houten overkapping

Een houten overkapping in Helmond geeft uw tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Hout komt in vele soorten, kleuren en texturen. Daardoor zit er altijd een houtsoort bij die het beste bij uw woning past. Daarnaast is hout een duurzaam en tijdloos materiaal: u blijft ervan genieten.

Om u een compleet beeld te geven van de materialen, delen we ook enkele mogelijke nadelen van een houten overkapping. Wanneer u voor hout kiest, houd er dan rekening mee dat de overkapping meer onderhoud nodig heeft dan een overkapping van andere materialen. Kiest u voor hardhout? Dan bent u met de aankoop meer kwijt. Het voordeel is wel dat er minder onderhoud nodig is.

Overkapping Helmond

Reparatie en onderhoud overkappingen

Overkapping renoveren of onderhouden? Daar kan 040 Klusbedrijf u ook bij helpen. Overkapping onderhoud & reparaties zijn klussen die onze medewerkers dagelijks uitvoeren.

Is uw buitenschilderwerk aan een opknapbeurt toe? Moet het dak worden gereinigd of wilt u dubbel glas laten plaatsen? Voor dit soort klussen hebben wij ervaren vakmensen in dienst. Van stukadoor tot timmerman: voor iedere klus een echte specialist.

Overkapping in Helmond plaatsen

Wilt u graag een overkapping aan huis in Helmond? 040 Klusbedrijf staat graag voor u klaar! Neem contact op: bel 040 205 18 82 of stuur een mail naar info@040klusbedrijf.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een overkapping? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het offerte formulier hieronder in te vullen & ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel. We zijn niet alleen actief in Helmond, maar plaatsen overkappingen in Brabant!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Theo van Schaijik

  De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×