Overkapping in Weert

Een overkapping zorgt ervoor dat u ook buiten de warme zomerdagen om van uw tuin kunt genieten. Woont u bijvoorbeeld in Groenewoud, Laarveld, Molenakker of Hushoven en wilt u een overkapping in Weert? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. We staan ook voor u klaar als u al een overkapping hebt en die toe is aan onderhoud of reparatie.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Soorten overkappingen

Een overkapping biedt extra leefruimte en zorgt ervoor dat u meer in verbinding staat met uw tuin. Ook creëert het een extra schaduwplek in de tuin en beschermt het u tegen de sterke zonnestralen. Omdat iedere tuin anders is, hebben we ook verschillende overkappingen waar u uit kunt kiezen.

040 Klusbedrijf helpt u bij de volgende overkappingen:

 • Terrasoverkapping
 • Verandaoverkapping

Een terrasoverkapping in Weert of een veranda plaatsen is iets wat 040 Klusbedrijf Weert dagelijks doet. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw overkapping helpen we u graag uit de brand.

Houten overkapping in Weert

In uw zoektocht naar een overkapping in Weert is het goed om een houten overkapping te overwegen. Een houten overkapping in Weert brengt namelijk de volgende voordelen met zich mee:

 • De overkapping heeft een warme, natuurlijke uitstraling
 • Het materiaal is gemakkelijk te bewerken
 • Het materiaal is duurzaam
 • Hout is in veel verschillende soorten verkrijgbaar

Oftewel: een houten overkapping in Weert is een erg goede optie. En laat 040 Klusbedrijf nou net gespecialiseerd zijn in het plaatsen, onderhouden of repareren van houten overkappingen. Altijd op maat gemaakt, zodat de overkapping precies bij uw tuin past. Zo plaatsen we een overkapping die precies aansluit bij uw wensen en u dus nog langer geniet van het resultaat.

Overkapping Weert

Reparatie, onderhoud en renoveren van overkappingen

Na het plaatsen van een overkapping is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Door een goede onderhoudsbeurt zorgt u er namelijk voor dat uw overkapping extra lang meegaat. Bij onderhoud, reparatie of renovatie van een overkapping kunt u denken aan: schilderwerk, het reinigen van daken en dakgoten of het renoveren van het hout.

Hoeveel kost het plaatsen van een overkapping?

Wanneer u van plan bent om een overkapping in Weert te plaatsen, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar het kostenplaatje. Daarom geven we u graag een prijsindicatie voor het plaatsen een nieuwe overkapping.

De kosten voor een overkapping zijn opgebouwd uit twee onderdelen. Zo worden er arbeidskosten (+/- 30%) en materiaalkosten (+/- 70%) gerekend. Natuurlijk zijn het formaat, de soort overkapping en de stijl van invloed op de prijs.

Maatwerkoverkappingen zijn bijvoorbeeld prijziger dan standaard overkappingen door de verschillende extra opties en afwijkende afmetingen. Het prijsverschil tussen deze twee overkappingen kan oplopen tot €2.000. Wilt u graag een wat exclusievere overkapping en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij 040 Klusbedrijf is alles mogelijk: van een glazen dak voor extra licht tot aan een elektra-aansluiting voor een buitenkantoor. De kosten hiervoor lopen sterk uiteen. Denk bij elektra-kosten gemiddeld aan zo’n €400, en voor een glazen dak aan gemiddeld €1.000.

Overkapping laten plaatsen in Weert

Wilt u graag een overkapping in Weert? 040 Klusbedrijf staat graag voor u klaar! Neem contact op: bel 040-2051882 of stuur een mail naar info@040klusbedrijf.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een overkapping? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel. Of vraag naar één van onze adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×