Overkapping in Weert

Een overkapping zorgt ervoor dat u ook buiten de warme zomerdagen om van uw tuin kunt genieten. Woont u bijvoorbeeld in Groenewoud, Laarveld, Molenakker of Hushoven en wilt u een overkapping in Weert? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. We staan ook voor u klaar als u al een overkapping hebt en die toe is aan onderhoud of reparatie.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Soorten overkappingen

Een overkapping biedt extra leefruimte en zorgt ervoor dat u meer in verbinding staat met uw tuin. Ook creëert het een extra schaduwplek in de tuin en beschermt het u tegen de sterke zonnestralen. Omdat iedere tuin anders is, hebben we ook verschillende overkappingen waar u uit kunt kiezen.

040 Klusbedrijf helpt u bij de volgende overkappingen:

 • Terrasoverkapping
 • Verandaoverkapping

Een terrasoverkapping in Weert of een veranda plaatsen is iets wat 040 Klusbedrijf Weert dagelijks doet. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw overkapping helpen we u graag uit de brand.

Houten overkapping in Weert

In uw zoektocht naar een overkapping in Weert is het goed om een houten overkapping te overwegen. Een houten overkapping in Weert brengt namelijk de volgende voordelen met zich mee:

 • De overkapping heeft een warme, natuurlijke uitstraling
 • Het materiaal is gemakkelijk te bewerken
 • Het materiaal is duurzaam
 • Hout is in veel verschillende soorten verkrijgbaar

Oftewel: een houten overkapping in Weert is een erg goede optie. En laat 040 Klusbedrijf nou net gespecialiseerd zijn in het plaatsen, onderhouden of repareren van houten overkappingen. Altijd op maat gemaakt, zodat de overkapping precies bij uw tuin past. Zo plaatsen we een overkapping die precies aansluit bij uw wensen en u dus nog langer geniet van het resultaat.

Overkapping Weert

Reparatie, onderhoud en renoveren van overkappingen

Na het plaatsen van een overkapping is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Door een goede onderhoudsbeurt zorgt u er namelijk voor dat uw overkapping extra lang meegaat. Bij onderhoud, reparatie of renovatie van een overkapping kunt u denken aan: schilderwerk, het reinigen van daken en dakgoten of het renoveren van het hout.

Hoeveel kost het plaatsen van een overkapping?

Wanneer u van plan bent om een overkapping in Weert te plaatsen, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar het kostenplaatje. Daarom geven we u graag een prijsindicatie voor het plaatsen een nieuwe overkapping.

De kosten voor een overkapping zijn opgebouwd uit twee onderdelen. Zo worden er arbeidskosten (+/- 30%) en materiaalkosten (+/- 70%) gerekend. Natuurlijk zijn het formaat, de soort overkapping en de stijl van invloed op de prijs.

Maatwerkoverkappingen zijn bijvoorbeeld prijziger dan standaard overkappingen door de verschillende extra opties en afwijkende afmetingen. Het prijsverschil tussen deze twee overkappingen kan oplopen tot €2.000. Wilt u graag een wat exclusievere overkapping en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij 040 Klusbedrijf is alles mogelijk: van een glazen dak voor extra licht tot aan een elektra-aansluiting voor een buitenkantoor. De kosten hiervoor lopen sterk uiteen. Denk bij elektra-kosten gemiddeld aan zo’n €400, en voor een glazen dak aan gemiddeld €1.000.

Overkapping laten plaatsen in Weert

Wilt u graag een overkapping in Weert? 040 Klusbedrijf staat graag voor u klaar! Neem contact op: bel 040-2051882 of stuur een mail naar info@040klusbedrijf.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een overkapping? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel. Of vraag naar één van onze adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Alexander de Bakker

  Aanvraag diverse werkzaamheden

  Razendsnel accuraat en onafhankelijk advies.

  Erg vriendelijk en correct. volgende klus gaan we zeker hier laten doen.

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Ed Voncken

  Lekkage repareren spoorstraat

  Na recente waterschade via Internet bij 040 Klusbedrijf terechtgekomen. Ze stonden dezelfde avond nog op de stoep om de schade op te nemen en noodreparatie te doen.

  Rest van de reparatie-werkzaamheden (nieuwe waterleiding in de vloer leggen, nieuwe vloer leggen etc.) prima afgehandeld.

  Kortom: vakwerk, afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf, aanrader.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×