040 Klusbedrijf uit Eindhoven renoveert boeiboord huis

040 Klusbedrijf uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Valkenswaard, wonend in de Merendreef, om de gehele boeiboord van het huis te renoveren.

De oorspronkelijke opdracht voor 040 Klusbedrijf uit Eindhoven was om alleen de boeiboord te schilderen. Na een poging voor dit schilderwerk vernamen onze vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat stukken in het hout van de boeiboord rot bleken te zijn.

Lees verder

Het ging om hard hout, waarbij stukken waren gaat rotten. Zo heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven geadviseerd om het te renoveren. We zijn stukken rot hout eruit gaan slopen om vervolgens nieuw hard hout erin te verwerken om deze stukken te vernieuwen. Zo ook uit de dakkapel, hier hebben we een stuk boei uit moeten halen wat opnieuw moest worden geplaatst.

Vervolgens hebben we de sierbalken van het overstek na laten zagen en teruggeplaatst. Dit is een zorgvuldige klus die meer inhoudt dan alleen schilderwerk. Het is 040 Klusbedrijf uit Eindhoven gelukt om gehele boeiboord rondom het huis te renoveren en vervolgens te schilderen!

Renovatie boeiboord

40 Klusbedrijf uit Eindhoven geeft u graag wat meer informatie

040 Klusbedrijf heeft voor deze klant de hard houten boeiboord gerenoveerd. Een boeiboord, ook wel overstek of buitenboei, is een afwerking van de dakgoot en eventueel een dakrandafwerking. Een boeiboord is meestal van hout, met een houten plaat of plank. Als hard hout gaat rotten is dat een serieuze kwestie. Wij adviseren u direct in te grijpen als u dit constateert.

Houtrot ontstaat bijna altijd in hout dat zich buiten bevindt. Dit komt omdat buiten meer vocht is en vocht het hout laat rotten. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven attendeert u er graag op dat houtrot zich van binnenuit verspreidt. Door goed onderhoudt kunt u veel schade voorkomen of beperken. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld de volgende zaken:

 • Het hout bewerken of behandelen met verf/impregneren
 • Gaten altijd goed afdichten
 • Als er binnenshuis vocht bij het hout komt wat er niet hoort, het bijtijds tegengaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan open/klemmende ramen of deuren.

Heeft u meer vragen over houtrot of wilt u weten of het bij uw woning aan de orde is? U kunt daarvoor altijd contact opnemen met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Boeiboord laten renoveren?

Heeft u houtrot geconstateerd bij uw boeiboord en wilt u deze laten renoveren? Of wilt u een dakraam laten plaatsen in Eindhoven? En bent u nog op zoek naar een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×