Overkapping Best

In de zomer of lente wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het mooie weer. Een overkapping zorgt ervoor dat u ook buiten de warme en droge dagen van uw tuin kunt genieten. Woont u bijvoorbeeld in de Hoge Akker, Wilhelminadorp, Batadorp of het Koekoekbos en wilt u een overkapping in Best?

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Dan kan 040 Klusbedrijf u daarbij helpen! Zo plaatsen wij regelmatig overkappingen in Best. Heeft u al een overkapping, maar is deze toe aan reparatie of onderhoud? Ook dan staan we voor u klaar.

Soorten overkappingen

Overkappingen zijn er in verschillende materialen. 040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van houten overkappingen. Een overkapping zorgt voor extra leefruimte en een betere verbinding met uw tuin. Wij plaatsen voornamelijk de volgende overkappingen:

 • Veranda overkappingen
 • Terrasoverkappingen

Een veranda in Best of een houten terrasoverkapping plaatst 040 Klusbedrijf regelmatig. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor het repareren of het plegen van onderhoud aan uw overkapping.

Houten overkapping in Best laten plaatsen?

040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud, repareren en plaatsen van houten overkappingen. Een houten overkapping in Best heeft meerdere voordelen:

 • Een houten overkapping heeft een natuurlijke uitstraling;
 • Hout is gemakkelijk te bewerken;
 • Het is een duurzaam materiaal;
 • Er zijn veel verschillende soorten hout.

Hierdoor is een houten overkapping in uw tuin een zeer goede optie. 040 Klusbedrijf levert maatwerk en voorziet u van een mooie nieuwe overkapping. Wij zullen het werk volledig voor u uit handen nemen.

Overkapping Best

Ook voor reparatie, onderhoud en renovatie van overkappingen

Naast het plaatsen van nieuwe overkappingen, zijn we ook bereikbaar voor het onderhoud, renoveren of repareren van een overkapping.

Goed onderhoud aan een overkapping zorgt voor een langere levensduur van het materiaal. Bij renovatie of onderhoud en reparatie kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Reinigen van daken en dakgoten;
 • Renoveren van het materiaal;
 • Het schilderen van de overkapping.

Hoeveel kost een overkapping laten plaatsen in Best?

Als u graag een overkapping wilt plaatsen wilt u natuurlijk weten welke kosten er aan verbonden zijn. Om die reden geven wij een prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuwe overkapping.

De kosten voor het plaatsen van een overkapping zijn onder te verdelen in twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit arbeidskosten (circa 30%) en het tweede deel uit materiaalkosten (circa 70%). De andere factoren die invloed hebben op de prijs zijn: het formaat, de soort overkapping en de stijl van de overkapping.

Een maatwerkoverkapping is in de meeste gevallen prijziger dan een normale overkapping door de extra opties en unieke afmetingen. Het prijsverschil tussen een maatwerkoverkapping en standaardoverkapping kan oplopen tot ruim 2.000 euro.

Wilt u weten hoeveel een nieuwe overkapping daadwerkelijk kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs.

Extra opties voor uw nieuwe overkapping

Als u uw overkapping door 040 Klusbedrijf laat plaatsen kunt u de overkapping voorzien van extra comfort. Dit zijn opties als: een regenpijp, elektra, bitumen dakbedekking en een glazen dak. Hierdoor kunt u extra genieten van uw nieuwe overkapping!

Overkapping laten plaatsen door 040 Klusbedrijf

040 Klusbedrijf is dé expert in het plaatsen van houten overkappingen. Of het nu een terrasoverkapping of veranda in Best betreft. Wij zullen u voorzien van een perfecte overkapping! Naast Best zijn wij actief in het plaatsen van overkappingen in Brabant.

Heeft u nog vragen of wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via de e-mail: info@040klusbedrijf.nl of telefonisch: 040-2051882. U kunt ook via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  Theo van Schaijik

  De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×