Kleine klussen (binnen en buiten)

040 Klusbedrijf helpt u met alle voorkomende klussen in en om het huis. Een reparatie aan uw huis; van een wastafel plaatsen, een houten schutting plaatsen, van glas zetten tot het repareren van uw dak, van vloeren leggen tot een dakkapel plaatsen. Wat voor klus u ook heeft, 040 Klusbedrijf Eindhoven neemt het werk graag van u over.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Klussen in huis door een klusbedrijf uit Eindhoven

Een laminaatvloer leggen, kitnaden vervangen, een nieuwe vensterbank of een bestaande keuken opknappen door uw keukendeurtjes of keukenkastjes te renoveren. Of misschien wilt u eindelijk de plinten laten plaatsen, een kast in laten bouwen of een spiegel laten ophangen. Als u zelf geen tijd heeft of het kluswerk in huis liever uitbesteedt aan een vakman, biedt 040 Klusbedrijf een helpende hand. Voor elke klus vindt u bij 040 Klusbedrijf een oplossing: in keuken, badkamer, toilet, woonkamer, gang en slaapkamer.

Buitenklussen

Misschien hebt u nieuwe schuurdeuren nodig. Of denkt u erover uw tuin te betegelen of een overkapping te plaatsen. Ook buitenshuis neemt 040 Klusbedrijf u werk uit handen. We kunnen alle timmer-, straat-, dak- en tuinwerkzaamheden voor u verzorgen. Kortom, alle klussen op en aan uw huis. En in de tuin. Uiteraard denken we daarbij met u mee over de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Spoedklussen

Soms zoekt u een snelle oplossing. Bijvoorbeeld als uw dak lekt. Als de schutting is omgewaaid. Of als de wc verstopt zit. Een wc ontstoppen of uw dak dichten, is allemaal geen probleem. U kunt ons, als dat nodig is, altijd bellen. Eén van onze ervaren vakmannen komt dan snel naar u toe om het probleem op te lossen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om klussen in huis, buiten of spoedklussen? Neem dan contact met ons op via 040 – 2051882, per mail via info@040klusbedrijf.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Uitgelichte reviews

    Loes Aerts

    Badkamer verbouwen in Eindhoven

    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

    Angelo Roncalli

    Diverse reparaties scouting gebouw

    Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
    Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

    Wil Doeselaar

    Overkapping bouwen in Bruinisse

    De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
    Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

    Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×