Renovatie huis aan de Dorpstraat in Valkenswaard

Bij 040 klusbedrijf Eindhoven kwam een klant binnen via www.040klusbedrijf.nl met een prijs aanvraag voor een totaalrenovatie van een vrijstaand woonhuis uit 1927 gelegen op de Dorpstraat in het buitengebied van Valkenswaard (de Malpie).

Voor 040 klusbedrijf werkend vanuit de regio Eindhoven, is zo’n totaalrenovatie klus een project waarbij de prijs en persoonlijke wensen van de klant heel erg belangrijk zijn.

Lees verder

Bij 040 klusbedrijf Eindhoven kwam een klant binnen met een prijs aanvraag voor een totaalrenovatie van een vrijstaand woonhuis uit 1927 gelegen op de Dorpstraat in het buitengebied van Valkenswaard (de Malpie). Voor 040 klusbedrijf, werkend vanuit de regio Eindhoven, is een totaalrenovatie klus een project waarbij de prijs en persoonlijke wensen van de klant heel erg belangrijk zijn.

Na een eerste afspraak, hebben we de klant een ruwe kostenindicatie afgegeven, een gedegen basis om vanuit daar de klussen verder uit te werken voor het droomhuis en wensen van de klant.

Budget, advies & vertrouwen

De klant gaf ons het volledige vertrouwen, de offerte was goedgekeurd en het tweede gesprek werd gepland. De behoeften en specifieke wensen van de klant werden nogmaals met 040 klusbedrijf doorgenomen.

De eerste keuzes voor de indeling en aanpassingen van de te renoveren kamers werden bouwtechnisch en historisch onderzocht. De keuzes voor het tegelwerk, sanitair, Cv-installaties en gevelafwerking werden samen met ons gemaakt. Vervolgens was het aan ons de taak om de ruwe kostenindicatie te verfijnen en niet boven het door de klant gestelde budget uit te komen.

Totaalrenovatie

Nu konden we gaan starten met dit geweldige project. De ruimtes in het huis moesten helemaal anders worden ingedeeld. Met de vele sloop- en breekwerkzaamheden kwam enorm veel puin vrij, drie volle containers hebben we afgevoerd. Hierbij is 040 Aannemer betrokken geweest als de aannemer voor de verbouwing.

Verschillende muren werden afgebroken en heropgebouwd, de hoogte van sommige kamers werden verhoogd of verlaagd. Deuren met kozijnen werden verplaatst en op maat gemaakt.

Dakconstructie

Voor de dakconstructie hebben we de originele dakspanten weer zichtbaar gemaakt om het geheel een moderne boerderij-achtige uitstraling te geven. De dakspanten moesten verstevigd en gerenoveerd worden door slijtage en ouderdom.

Het hoogteverschil van de vloeren werd op peil gebracht, waardoor er ook nieuwe vloeren gestort moesten worden en er geen hoogteverschil meer aanwezig was. Een royale badkamer met mooie inloopdouche werd gemetseld en op wens van de klant ingedeeld.

Het huis was voor een deel al geïsoleerd, maar we hebben, waar nodig, nog bij geïsoleerd of het oude isolatiemateriaal verwijderd en vervangen. Mogelijk plaatsen we binnenkort ook een dakkapel in Valkenswaard voor deze klant.

Leiding, CV, sanitair en vloerverwarming

Al het leidingwerk, de Cv-installatie, sanitair, het aanleggen van vloerverwarming mocht 040 klusbedrijf leveren in samenspraak met 040 Loodgieter. Tevens het monteren, installeren en afwerken behoorde tot de werkzaamheden. Voor het leidingwerk is gekozen voor Alu/Pex Cv-buizen met persfittingen.

Stucen van muren & plafonds

Onze stukadoors hebben alle plafonds, muren voorzien van super strak pleisterwerk. Een perfecte afwerking van hoog specialistisch niveau waarbij de moeilijkheidsfactor de oudheid van het pand was, scheve originele buitenmuren een dakspantenconstructie met heel veel kleine hoeken van verschillende vormen en de vele verschillende formaten ruimtes in het huis.

Gevelbedekking

Voor de buitenkant van het huis hebben we de gevel aangepast. De gevel aan de zijkant van het huis bestond uit twee totaal verschillende bouwstijlen, wat er best raar uitzag. Dit hebben we aangepast door voor terug liggende gedeelte een muur te metselen, waardoor de gevel geen inspring meer had en uit een rechte lijn bestond. Daaroverheen hebben we een Zweedse rabat, gepotdekselde zwart houten gevelbekleding getimmerd. De landelijke boeren uitstraling van deze gevel komt nu volledig tot zijn recht in deze bosrijke omgeving.

Is uw woning toe aan renovatie?

Is uw eigen woning toe aan een renovatie? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst als Klusbedrijf in Valkenswaard. Neem contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×