Plinten laten plaatsen

Wilt u graag plinten laten plaatsen om uw muur mooi af te werken en wilt u dit laten doen door een expert? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen bij u thuis of op uw kantoor u ondersteunen met het plaatsen van plinten. Of het nu gaat over MDF-plinten, stenen plinten of kunststof plinten, alles is mogelijk! Wilt u plinten laten plaatsen door een professioneel klusbedrijf? Klik dan op de onderstaande button voor een vrijblijvende offerte.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Waarom plinten laten plaatsen?

Plinten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens functioneel. Laminaatvloeren krimpen en zetten uit door verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom zit er vaak een ruimte tussen de vloer en de muur. Met plinten is die ruimte niet meer zichtbaar. Er zijn ook andere voordelen: met plinten kunt u bijvoorbeeld ook kabels wegwerken, zoals een internetkabel.

Plinten laten leggen door 040 Klusbedrijf

Wilt u plinten laten plaatsen in de regio van Eindhoven, Helmond of Deurne? We plaatsen ze voor u. We zijn gespecialiseerd in kleine binnen- en buitenklussen, onderhoudswerk, renovatie en verbouwingen.

Onze klusjesmannen zijn ervaren en staan klaar voor allerlei soort klussen! Bekijk een aantal van onze projecten zoals het plaatsen van een dakkapel in één dag en een complete verbouwing met onder andere strak gelegde plinten.

Bekijk onze reviews. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde 9.8!

Welke soorten plinten zijn er?

Plinten zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaardplint is tussen de 9 en 12 centimeter hoog. Maar ook hier kan van afgeweken worden. Zo wordt vaak de ‘regel’ aangehouden: hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint.

Er zijn veel verschillende soorten plinten, met verschillende functies.

Denk aan:

  • Moderne plinten
  • Plint met stopcontact of stroomvoorziening
  • Brede of hoge plinten
  • Design plinten
  • Plint met kabelgoot
  • Gekleurde plinten
  • Plinten in dezelfde stijl als uw vloer
  • Witte plinten
  • Klassieke plinten

Wat materialen betreft is er ook veel mogelijk:

  • MDF-plinten (Medium-Density Fibreboard)
  • Stenen plinten
  • Kunststof plinten
  • RVS-plinten
  • Grenen plinten
  • Plakplinten
  • Hardhouten plinten

Plinten laten leggen: wat zijn de kosten?

De kosten van plinten laten plaatsen is afhankelijk van de soort plint en de afmetingen van de te leggen ruimte. U moet ongeveer denken aan een prijs van tussen de €3,50 en €15,- per meter plint. Neemt u meer meters af? Dan daalt de prijs per meter.

Dit is slecht een indicatie, wilt u de exacte prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte via het offerteformulier onderaan de pagina.

Hoe lang moet u wachten met het leggen van plinten?

Hoe snel u plinten kunt laten leggen is afhankelijk van het soort plint. Lage plinten kunnen het beste minimaal een week na het leggen van het laminaat worden gelegd. Zo kan de vloer acclimatiseren en helemaal uitzetten.

Bij hoge plinten is dit niet aan de orde, want dan heeft de vloer genoeg ruimte om uit te zetten, ook als de plint al geplaatst is. Hoge plinten kunnen dus direct geplaatst worden nadat het laminaat is gelegd.

Nieuwe plinten laten plaatsen in de regio van Eindhoven

040 Klusbedrijf plaatst uw plinten, zodat alle gaten, kieren en kabels weggewerkt zijn en uw huis of kantoor er mooi uit ziet. 040 Klusbedrijf kan u ook helpen bij renovatie en verbouwing, onderhoud en reparaties en andere kleine klussen.

Geïnteresseerd om plinten te laten plaatsen (of andere klusjes)? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Gerelateerde projecten

    Uitgelichte reviews

    W. Savonije

    Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

    Loes Aerts

    Badkamer verbouwen in Eindhoven

    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

    Danko

    Poort plaatsen in Eindhoven

    Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

    adviseur 040 klusbedrijf

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×