Zolder renovatie door 040 Klusbedrijf in Eindhoven

Voor een klant uit Eindhoven zijn wij onlangs op de Melkweg gestart met de renovatie van een hele oude zolder.

Onze klant wou de zolder graag gaan gebruiken als leefruimte. Hiervoor diende de zolder onder handen te worden genomen door de specialisten van 040 klusbedrijf.

Lees verder

Waarom uw oude zolder renoveren?

De meeste oude woonhuizen hebben een behoorlijke zolder. Je ziet vaak dat deze al jaren lang is gebruikt als opbergruimte of rommelzolder. Eigenlijk zonde, omdat het vaak hele mooie ruimtes zijn omdat je bijvoorbeeld de dakconstructie in het zicht hebt. Wilt u ook de zolder verbouwen in Eindhoven? Neem dan contact met ons op!

Er zijn diverse redenen waarom je kan besluiten je zolder te renoveren, de meest belangrijke zijn:

 • Vergoten van de woonruimte in de woning ( extra slaapkamer )
 • Aanbrengen van isolatie

De hele klus van A tot Z!

Bij het verbouwen van de zolder lopen de specialisten van 040 Klusbedrijf Eindhoven tegen allerlei werkzaamheden aan. Bij deze zolder op de melkweg bestaat dat onder andere uit:

 • Isoleren
 • Stucplaten aanbrengen
 • Knieschotten met schuine wand kasten
 • Stucwerken

Door 040 Klusbedrijf in te schakelen bent U net als deze klant verzekerd van 1 aanspreekpunt, wij regelen de gehele verbouwing. Voor de isolatie hebben wij gekozen voor een PIR isolatie, deze isolatie heeft een veel hogere RC waarde dan de veel gebruikte steen of glaswol. Daarnaast is PIR prettig te verwerken en neemt het minder ruimte in beslag. Na het isoleren van de zolder word het rachelwerk aanbracht zodat we de stucplaten kunnen gaan aanbrengen. De stucplaten worden zo aangebracht dat na het stucen de balkenlaag mooi in het zicht blijft.

Om extra bergruimte te creëren hebben we schuine wand kasten vervaardigd met schuifdeuren van mdf lakdrager.

 040 Klusbedrijf uw klusser in de Regio Eindhoven

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook:

Wij zijn breed inzetbaar in de regio, Fritz, Steven, Mike, Geert en Sam staan elke dag voor U klaar om de klus weer te klaren.

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Is uw zolder toe aan een renovatie?

Heeft uw zolder een renovatie nodig en zoekt u een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×