Zolder Isolatie – Eindhoven

040 Klusbedrijf is gevraagd voor de isolatie van een zolder in Eindhoven.

Het isoleren van je zolder is misschien wel één van de beste isolatiemaatregelen die je kunt uitvoeren op jouw huis.

Lees verder

Door de isolatie van een dak kan je 25 tot 30% energie besparen en dat betekent op jaarbasis al snel een besparing van honderden euro’s. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft het dak geisoleerd met PIR isolatiepanelen van Kingspan 30 mm.

Zolder isolatie - wanden Zolder isolatie - Eindhoven

Isolatie zolder

Isolatieplaten gemaakt van PIR worden vaak gebruikt voor het isoleren van uw daken, vloeren en spouwmuren. Omdat PIR zeer goede thermische eigenschappen heeft, is het zeer geschikt als isolatiemateriaal omdat het ook bij geringe dikte uitstekend werkt. Andere voordelen van PIR is dat het materiaal geen vocht opneemt. Daarom kan deze vorm van isolatie ook prima gebruikt worden op vochtige plekken. Bovendien is PIR veiliger omdat het brandvertragend is. PIR-platen zijn ideaal voor het maken van een effectieve isolatie voor uw daken, muren en vloeren.

Na het isoleren van het dak heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven de gehele zolder afgetimmerd met MDF met Laak draagfolie van 18mm. Later zullen de muren worden voorzien van stucwerk. De plafond zullen op een later tijdstip worden geschilderd met een hoogglans witte lak.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Klusbedrijf bieden wij ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Wilt u uw zolder laten isoleren?

Wilt u uw zolder laten isoleren of uw zolder laten verbouwen in Eindhoven? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst. Neem contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×