Renovatie Rijksmonument Tilburg

040 Klusbedrijf uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Tilburg, wonend op de St. Josephstraat, voor het onderhoud van hun pas gekochte rijksmonument.

Het stel had dit huis net gekocht, ze vielen ook op dit pand vanwege de authenticiteit. Het gebouw valt dan ook onder de monumentenwet. De kopers van het pand vertelde 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat ze het leuk vonden om een rijksmonument te kopen en waren meer dan bereid om deze goed te onderhouden.

Lees verder

Hun vraag aan 040 Klusbedrijf uit Eindhoven was om het onderhoud van het huis op te pakken. Dit houdt in dan 040 Klusbedrijf uit Eindhoven al het renovatiewerk en onderhoud bij moet werken binnen de lijntjes van het rijksmonument. Het pand was in principe in goede staat. Op advies van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven hebben de eigenaren van het huis hebben een bouwkundig rapport laten maken toen ze het kochten. Hier is een lijst met achterstallig onderhoud uitgekomen. Deze lijst is met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven door besproken en hier is een definitieve lijst uit gekomen. Er is een planning gemaakt en samen met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven zijn alle werkzaamheden gecentraliseerd zodat alles binnen een week gedaan kon worden.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal aan de buitenkant van dit pand niks mogen veranderen. Het onderhoud aan de buitenkant is vooral voeg, reparatie- en lakwerk. Een fijn klusje voegwerk voor 040 Klusbedrijf was de schoorsteen van het pand. Op aanraden van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven moest deze compleet gerenoveerd worden. Het betreft hier het schoonspuiten van de schoorsteen, het vervangen van het schoorsteenlood inclusief lokketten en het opnieuw voegen van de gehele schoonsteen met het smeren van de gehele kop. Met als laatste het impregneren.

Schoorsteen renovatie

Binnen het huis waren twee kasten die door 040 Klusbedrijf verbouwd moesten worden in nissen kasten. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft in het gehele pand kleine onderdelen moeten onderhouden zoals electra werkzaamheden, kit- en timmerwerk.

Buiten de werkzaamheden van 040 Klusbedrijf Eindhoven zijn er meerdere disciplines van de 040 Groep ingeschakeld. 040 Dakdekker uit Eindhoven is zich momenteel aan het voorbereiden op het vervangen van het platte dak aan de achterzijde van het pand. Ook zal 040 Dakdekker uit Eindhoven klusjes als een grondige schoonmaak van het gehele dak uitvoeren en zo ook van de dakgoten. 040 Loodgieter uit Eindhoven was gevraagd voor het onderhoudt van de ketels en het leggen van de gasleiding ten behoeve van de gashaard.

CV Ketel renovatie

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast klusjeswerk bieden wij ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Is uw woning toe aan een renovatie?

Heeft u behoefte aan een renovatie van uw woning? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst. Neem contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×