Nieuwe keuken in Eindhoven

Voor een klant op de Florancelaan in Eindhoven heeft 040 klusbedrijf ten behoeve van een nieuwe keuken een aantal werkzaamheden verricht.

040 klusbedrijf uit Eindhoven heeft een nieuwe wand geplaatst in de keuken.

Lees verder

Verder is er een reparatie uitgevoerd aan de tegelvloer, waardoor de tegelvloer er weer als nieuw uit ziet, dat is natuurlijk een vereiste wanneer zo’n prachtige keuken wordt opgeleverd.

Werkwijze

040 klusbedrijf uit Eindhoven heeft na het verleggen van alle leidingen en elektra alle wanden opnieuw voorzien van stucwerk alsmede alle plafonds zodat alles er weer super strak uitziet. Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen hebben we hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stukadoors de muren spiegelglad getrokken.

Keuken Florencelaan

De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 Stucadoor waren het schuren van de muren en schuine plafonds om vervolgens met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel op te wrijven zodat echt alle oneffenheden waren verdwenen. Als laatste zijn alle wanden getext. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat.

Afzuigkap keuken

 040 klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal wordt geleverd en dat het afval op een professionele manier wordt afgevoerd. Wij werken samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 klusbedrijf bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Behoefte aan een nieuwe keuken?

Heeft u behoefte aan een nieuwe keuken of zoekt u een aannemer voor het verbouwen van de keuken? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst. Neem contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×