Badkamerrenovatie Shakespearelaan Eindhoven

Voor een klant wonend op de Shakespearelaan 2 Eindhoven heeft 040 klusbedrijf een aantal klussen gedaan

Lees verder

040 klusbedrijf uit Eindhoven heeft als eerste de oude badkamer vakkundig gesloopt en alle puin afgevoerd. Na het slopen van de oude badkamer heeft 040 klusbedrijf een compleet nieuwe badkamer geplaatst: al het leidingwerk verlegd en aangelegd, alles voorzien van nieuwe elektra, 040  stukadoors hebben alle wanden uitgevlakt ten behoeve van het tegelwerk, het stukadoren van de plafonds inclusief de montage van spots. Voor een goede ventilatie in de badkamer heeft 040 klusbedrijf nieuwe ventilatiekanalen t.b.v. afzuiging aangelegd en deze aangesloten op de bestaande ventilatie.

Verder heeft 040 klusbedrijf heeft een aantal muren herplaatst i.v.m. het vervaardigen van een apart toilet, twee compleet nieuwe toiletten heeft 040 klusbedrijf vervaardigd inclusief Geberit inbouw, Villeroy en Boch sanitair en het complete tegelwerk. De nieuwe badkamer is door onze badkamer installateur fantastisch geplaatst!

040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft tevens een doorbraak gemaakt van de garage naar kamer, inclusief het monteren van verhangen radiatoren. Vervolgens zijn er twee nieuwe opdek kozijnen met vlakke deuren geplaatst.

Monteren sanitair

040 loodgieter heeft een aantal leidingen aangelegd als voorziening voor een toekomstige badkamer op zolder. 040 schilders hebben de wanden getext voorzien. Of dat nog niet genoeg is de bovenverdieping voorzien van 50m2 Laminaat vloer. Geheel afgewerkt met plinten voor de final touch.

Zwevend toilet

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Badkamer toe aan renovatie?

Is uw badkamer toe aan een renovatie en zoekt u een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×