040 klusbedrijf slopen vloer betonvloer

In opdracht van een klant uit Eindhoven, wonend op de Moerdijkstraat, is 040 Klusbedrijf uit Eindhoven bezig geweest met het leggen van een betonvloer. De vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven hebben eerst de houten vloer eruit gesloopt. Er zat een oude houten balkenlaag in die was gaan rotten, de vloer is hierdoor in de hoeken gaan verzakken. Ook was het slecht geïsoleerd. Vooraf heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven geadviseerd om de hoofdriolering te vervangen voordat de betonvloer gelegd kon worden.

Zodoende heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven dit uitgevoerd. Dit was achteraf goed advies omdat de ouderwetse stalen riolering die er voorheen in lag was gaan roesten en op meerdere punten lek bleek te zijn. Als er eenmaal een betonvloer inligt is het lastiger om dit nog te vervangen omdat hij dan weer opengebroken moet worden. Onze vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven hebben hier zorgvuldig naar gekeken en waren er gelukkig op tijd bij. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft de stalen riolering vervangen met moderne PVC leidingen.

Voor de opbouw van de nieuwe vloer heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven eerst de grond opgevuld met tempex folie, dit wordt gebruikt voor een betere isolatie. Hierna is het beton gelegd. Vervolgens is door de loodgieters van 040 Loodgieter uit Eindhoven is de nieuwe vloerverwarming gelegd. Hier is een smeervloer overheen gemaakt en momenteel zijn de vakmannen van 040 Klusbedrijf uit Eindhoven bezig met de gietvloer, als deze gelegd is komen er nog plinten op die het plaatje compleet maakt.

040 loodgieter vervangt hoofdriolering

040 Klusbedrijf uit Eindhoven maakt uw zolder een bruikbare ruimte.
Voor deze klant heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven de vlizotrap naar zolder vervangen voor een vaste trap. Doordat hier een vaste trap kwam werd de zolder ruimte bruikbaarder. In overleg met 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft de klant gekozen voor een vurenhout trap, dit soort hout is sterk en goedkoper, voor een zolder een prima keuze. Voor deze klus heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven eerst het luik dichtgemaakt en netjes dicht gestuukt. Vervolgens is een trappengat gemaakt en de is de trap nauwkeurig ingemeten voordat hij geplaatst werd.

040 klusbedrijf-Vaste trap zolder ipv vlizotrap

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles!
Naast twee bovenstaande klussen heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven de gehele woning voorzien van elektra. Zo is er ook een nieuwe meterkast gekomen met meerdere groepen. Voorheen waren er maar 2 groepen, 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft hier verandering in gebracht. Dit ook in verband met de nieuwe keuken en verdeling van het huis. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft de complete bedrading op de begane grond gemaakt en hebben daarbij meer stopcontacten bij geplaatst. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft op zorgvuldige wijze de schouw eruit gesloopt en netjes afgevoerd. Hierdoor ontstaat er veel meer ruimte in de woonkamer.

040 Stucadoor uit Eindhoven heeft voor deze klant de complete beneden verdieping gestuukt.
040 Loodgieter uit Eindhoven heeft voor deze klant de nieuwe keuken en toilet gemaakt. Hierbij hebben ze ook de leidingen verlegd en doorgetrokken. 

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.