Nieuwe dakkapel in Knegsel – Eersel

040 Klusbedrijf uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Eersel, voor werkzaamheden aan de boeiboorden en overstek van het huis en schuur. De dakkapellen van het huis moesten ook vervangen worden.

Lees verder

040 Klusbedrijf uit Eindhoven is begonnen met het slopen van alle huidige boei delen onder de goten. Voor de nieuwe boeiboord is balkhout geleverd en gemonteerd. Dit doet 040 Klusbedrijf uit Eindhoven in samenwerking met leveranciers die topkwaliteit leveren en waar ze goede ervaringen mee hebben.

Voor het monteren van de uitwendige hoekdelen heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven ‘keralit’ gebruikt. Keralit is een kunststof gevelbekleding die ideaal is voor randen en hoeken. Keralit is in vele kleuren verkrijgbaar.

Dakkapel vervangen? Vraag het 040 Klusbedrijf uit Eindhoven

Naast de werkzaamheden aan de boeiboord en overstek zal 040 Klusbedrijf uit Eindhoven ook gaan beginnen aan het vervangen van de kozijnen in de dakkapellen. Bij dit mooie huis, gelegen in de bossen van Eersel, is het belangrijk dat er op tijd renovatie werk wordt gedaan. Vooral als het om houtwerk gaat.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal eerst beginnen met het zorgvuldig en op professionele wijze slopen van de overstekken van het dak. Er zullen nieuwe kunststof kozijnen komen voor de dakkapellen. Na de werkzaamheden aan de overstek aan de schuur zal 040 Klusbedrijf uit Eindhoven deze plaatsen.

Vervolgens zal er werk zijn aan de houtskeletbouw van het dak en de zijwangen hiervan. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal gaan isoleren met 100mm bouwplaten en dampremmende folies aanbrengen. Dan zullen de loodslabben worden aangebracht, lood is duurzaam bouwmetaal. Deze stroken lood worden gebruikt als onderdeel om aansluitingen van delen aan een gebouw of huis waterdicht te maken. De boeidelen, zijwangen en overstek zullen worden bekleed met keralit, net zoals bij de schuur.

Boeiboord van het huis opmeten Boeiboord van huis schoonmaken

040 Klusbedrijf uit Eindhoven gaat het dak isoleren met pir platen. Pir (polyisocyanuraat) zijn schuimplaten met een verbeterde warmteweerstand, daarbij hebben deze specifieke platen ook minder dikte nodig. Vervolgens branden we de onderlaag van de dakranden in, de trim slaan en afvoer- en dakranden monteren. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft hiervoor antracieten trim geleverd en zal afsluiten met een toplaag.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast klusjeswerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en loodgieters- werk.

Behoefte aan een nieuwe dakkapel?

Heeft u behoefte aan een nieuwe dakkapel? 040 Klusbedrijf staat tot uw dienst. Neem contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl, bel naar 040-2051882 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  M van Zelst

  Zolder renoveren Heezerweg

  De afgelopen 3 weken is 040 klusbedrijf, samen met zijn partners, druk bezig geweest om onze zolder te isoleren, 2 dakramen te plaatsen en alles netjes afwerken en stuken. Het ziet er allemaal erg netjes en professioneel uit. Verder denkt 040 klusbedrijf goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en als ze ergens tegenaan lopen tijdens de klus, bellen ze meteen om te overleggen (zeer prettig zodat je niet tegen onverwachte kosten/dingen aanloopt). Kortom: voor een eventuele volgende klus denk ik zeker weer aan 040 klusbedrijf

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,8
  Werknemers 040 Klusbedrijf

  Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  offerte bij 040 Klusbedrijf

  U ontvangt van 040 Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×