Dakkapel Valkenswaard

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het leveren, plaatsen of renoveren van een dakkapel in Valkenswaard? Dan staat 040 Klusbedrijf voor u klaar! Een dakkapel maakt niet alleen uw huis mooier, maar ook een stuk praktischer. Ongeacht of u in Dommelen, Borkel, Schaft of een andere wijk of buurt binnen de gemeente woont, ons team is er om u te helpen.

040 Klusbedrijf Offerte aanvragen

Welke soorten dakkapellen zijn er?

Dakkapellen zijn beschikbaar in een verschillende materialen, afmetingen en stijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan de tijdloze charme van hout, de duurzaamheid van kunststof of de moderne uitstraling van polyester, wij bieden oplossingen op maat.

Van klassieke rechte vormen tot unieke, aangepaste ontwerpen. Bij 040 Klusbedrijf staan onze experts voor u klaar om samen de perfecte dakkapel voor uw wensen en behoeften te vinden.

Dankzij onze jarenlange ervaring en oog voor detail, creëren wij een dakkapel die niet alleen functionaliteit biedt, maar ook een waardevolle toevoeging is aan het uiterlijk van uw woning.

Wat zijn de voordelen van een dakkapel?

Een dakkapel kan uw leefruimte aanzienlijk verbeteren. Deze bouwkundige uitbreiding zorgt voor extra ruimte en natuurlijke lichtinval, verhoogt de waarde van uw woning en verbetert het algemene aanzicht van het huis.

Het is een ideale oplossing voor wie zijn zolderruimte functioneel en comfortabel wil inrichten. Met een stijlvolle en goed geïsoleerde dakkapel creëert u niet alleen extra leefruimte. U profiteert ook van een aangename lichtinval en mogelijke energiebesparingen. Een investering in een dakkapel is dus zeker de moeite waard om uw woning op te waarderen.

Heeft u een vergunning nodig voor een dakkapel in Valkenswaard?

Dit ligt eraan of u de dakkapel aan de voor- of achterkant van uw woning wilt plaatsen. Meestal is er geen vergunning nodig als u deze aan de achterkant of zijkant van uw woning wilt plaatsen.

Hieronder staan de algemene voorwaarden voor het plaatsen van een dakkapel zonder vergunning:

 • Een dakkapel mag worden geplaatst zonder vergunning aan de achter- of zijkant van een gebouw, mits deze niet naar openbare gebieden zoals wegen, waterwegen en groenvoorzieningen gericht is.
 • De dakkapel moet een plat dak hebben en mag niet hoger zijn dan 1,75 meter.
 • De onderkant van de dakkapel dient zich tussen de 0,5 en 1 meter boven de dakvoet te bevinden, terwijl de bovenkant minimaal 0,5 meter onder de daknok moet blijven.
 • Daarnaast moeten de zijkanten van de dakkapel minstens 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak afstaan.
 • Het is niet toegestaan om een dakkapel op een tijdelijke woning of woongebouw te plaatsen.

Voor dakkapellen aan de voorzijde of onder bepaalde omstandigheden kan echter een vergunning vereist zijn. We adviseren altijd om dit vooraf bij de gemeente Valkenswaard te controleren. Hierdoor weet u zeker of u wel of geen vergunning nodig heeft.

Dakkapel renovatie in Valkenswaard door 040 Klusbedrijf

Is uw dakkapel aan renovatie toe? Geen zorgen, 040 Klusbedrijf is gespecialiseerd in het professioneel renoveren van bestaande dakkapellen.

Van kleine reparaties tot complete vernieuwingen, ons ervaren team zorgt ervoor dat uw dakkapel weer aan uw wensen voldoet. U kunt ons ook bereiken voor reparatie en onderhoud werkzaamheden aan uw dakkapel.

Wat kost het leveren en plaatsen van een dakkapel?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel door ons klusbedrijf in Valkenswaard kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specificaties zoals materiaal en afmetingen.

Wij bieden competitieve prijzen en voor de exacte prijs van uw project kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Neem contact op met 040 Klusbedrijf!

040 Klusbedrijf staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de perfecte dakkapel voor uw huis te realiseren in Valkenswaard of elders in de regio. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neem gerust contact met ons op via info@040klusbedrijf.nl of bel ons op 040-2051882.

Als u al precies weet wat u wilt, vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Danko

  Poort plaatsen in Eindhoven

  Onlangs door 040 kb een nieuwe poort laten plaatsen. De productie van de poort heeft even geduurd maar het resultaat mag er dan ook wezen! Ziet er allemaal super uit en de poort is snel en vakkundig geplaatst.

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  adviseur 040 klusbedrijf

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×