Dakkapel Helmond

Bent u op zoek naar manieren om meer licht en extra ruimte in uw huis te creëren? Overweeg dan eens een dakkapel. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat er geen kostbare vierkante meters verloren gaan en brengt bovendien meer daglicht in uw bovenverdieping. Als u een dakkapel in de regio Helmond overweegt, staat 040 Klusbedrijf klaar om u te helpen. Wij bedienen de hele gemeente, dus of u nu in Brandevoort, Brouwhuis of Dierdonk woont, wij zijn er voor u!

Dakkapel plaatsen in de regio van Helmond?

Het plaatsen van een dakkapel is vaak een ingrijpende klus. Maar dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn u graag van dienst bij het plaatsen van uw dakkapel. Onze ervaren klusjesmannen zullen uw kant op komen en een prachtig eindresultaat realiseren. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen in de regio Helmond, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud van dakkapellen

Goed onderhoud van uw dakkapel is essentieel om de levensduur ervan te verlengen. Het is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar het zorgt er ook voor dat uw dakkapel er jarenlang als nieuw uitziet. Houten dakkapellen gaan ongeveer 25 jaar mee, terwijl kunststof dakkapellen tot wel 40 jaar kunnen meegaan. Aangezien een dakkapel een investering is, is goed onderhoud van groot belang. Bent u geïnteresseerd in ons onderhoud voor dakkapellen of heeft uw dakkapel behoefte aan een onderhoudsbeurt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een dakkapel?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel variëren afhankelijk van het type dakkapel, de afmetingen en de afwerking.

Hier is een indicatie van de gemiddelde prijzen per meter:

 • Kunststof & houten dakkapel tot 3 meter: € 2.200,-
 • Kunststof & houten dakkapel boven 3 meter: € 2050,-

Let op: deze kosten zijn exclusief extra opties zoals rolluiken en slechts ter indicatie. De kosten voor het vervangen van een dakkapel zijn vergelijkbaar met die voor het plaatsen van een nieuwe. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Helmond.

Dakkapel repareren in Helmond

Heeft u schade aan uw dakkapel en wilt u dit snel laten repareren? Erg vervelend dat u schade heeft, maar voor de reparatie van deze schade bent u bij ons in goede handen. Wij helpen u graag om deze schade zo snel mogelijk op te lossen. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons. Een van onze ervaren klusjesmannen zal zo snel mogelijk uw kant op komen om de schade te verhelpen.

Neem contact op met 040 Klusbedrijf

Wilt u een dakkapel plaatsen, onderhouden of repareren in de regio Helmond? Dan bent u bij 040 Klusbedrijf Helmond helemaal op het juiste adres. Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op via 040-2051882 of mail naar info@040klusbedrijf.nl. Daarnaast is het mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen deze verwerken en daarna spoedig contact met u opnemen.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Wij plaatsen dakkapellen onder andere op de volgende locaties:

  Uitgelichte reviews

  Loes Aerts

  Badkamer verbouwen in Eindhoven

  Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door 040 Klusbedrijf uit Eindhoven. Er is een volledig nieuwe badkamer gebouwd. Sanitair en Tegels zijn eveneens geleverd door het Klusbedrijf. Van de sloop tot de oplevering is alles keurig bijgehouden. Er wordt gewerkt door vakkundige en vooral nette mensen. Wij raden iedereen aan voor een badkamer naar 040 Klusbedrijf te gaan.

  Enny Huibers

  Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

  Wil Doeselaar

  Overkapping bouwen in Bruinisse

  De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel.
  Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan.

  Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×