In samenwerking met onze trouwe partner SVEA Keukens uit Eindhoven heeft 040Klusbedrijf aan de Marnelaan in Son een geheel nieuwe keuken opgeleverd!

Bespreken van de mogelijkheden

In opdracht van SVEA bezochten wij deze klant uit Son thuis tijdens een 1e gesprek. De klanten hebben hun wensen bespreekbaar gemaakt. 040Klusbedrijf heeft de mogelijkheden besproken waardoor een heel mooi plan tot uitvoering is gebracht.

Sloopwerk & Vloerverwarming leggen

Allereerst is door de vaklieden van 040Klusbedrijf de gehele keuken gesloopt, inclusief vloer. Een enorm zware klus, maar vele handen maken licht werk en dat is ook op dit project van toepassing.

Ten behoeve van de nieuwe situatie is er nieuwe vloerverwarming geplaatst door 040Loodgieters, zijn er koven gemaakt, tegelwerken uitgevoerd en uiteraard nieuwe elektra aangelegd door 040Electriciën.

Stucwerk & plaatsen van de nieuwe keuken

040Klusbedrijf heeft na het loodgieters- en elektrawerk alle wanden & het plafond voorzien van stucwerk, zodat de gehele ruimte er super strak uit ziet!

Vervolgens is door SVEA keukens de prachtige keuken geïnstalleerd na het voorwerk wat is verricht. Deze klanten kunnen gaan genieten van hun sfeervolle (leef)keuken, waaraan het aan niets ontbreekt!

Eigen keuken renoveren of verbouwen? Of een compleet nieuwe keuken? Neem contact op!

Wilt u ook graag een renovatie van uw keuken of wellicht enkel een deel van uw keuken verbouwen? Schroom niet, de vakmensen van 040Klusbedrijf staan voor u klaar!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan open voor uw wensen en zijn erg benieuwd of wij ook uw droom waar kunnen maken! U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 040-2051882, een mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of dien een offerte aanvraag in door hier te klikken.

040Klusbedrijf, vele handen maken licht werk!

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.