EerselGevel

Deze mooie jaren dertig woning op de Nieuwstraat in Eersel heeft 040 Klusbedrijf volledig onder handen genomen. Het gaat hier om een totale renovatie van de woning. 

040 Klusbedrijf is gestart met het verwijderen van alle oude vloeren. Vervolgens heeft 040 Klusbedrijf de vloeren voorzien van isolatie en vloerverwarming aangelegd. De vloeren zijn vervolgens voorzien van een nieuwe smeervloeren. Deels zijn de vloeren voorzien van een nieuwe houten vloer en bijvoorbeeld in de keuken voorzien van een nieuwe tegelvloer.

Eerselkeuken1Eerselstucwerk

Nieuwe kozijnen

In het huis zaten een aantal rotte kozijnen.  Deze zijn door 040 Klusbedrijf vervangen door nieuwe hardhouten kozijnen met HR +++ Glas. Verder is de gehele woningen voorzien van nieuwe electra . Extra stopcontacten, oude leidingen vervangen, nieuwe leidingen getrokken, inclusief het plaatsen van een nieuwe stoppenkast. Voor een goede isolatie van de woning is het dak compleet geïsoleerd en is de zolder netjes afgetimmerd.

Eerselstucwerk3EerselBadkamer3

Stucwerk

Ook zijn alle muren in het huis voorzien van nieuwe stucwerk. De keuken voorzien van houten spanten, wat het een mooie landelijke uitstraling geeft, wat erg goed past bij de sfeer van de totale woning

Op de eerste verdieping heeft 040 Badkamer ook de badkamer geheel mogen vernieuwen, een mooie inloopdouche, badkamermeubel met losse wasbakken.  Alles voorzien van mooie inbouwkranen mooi nieuwe tegelwerk alsmede een mooi houten spant voor de landelijke uitstraling.

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Klusbedrijf bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Loodgieter 040 Tegelzetter.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

 

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.