040klusbedrijf eindhoven schuur overstek boeiboord schoon

040 Klusbedrijf uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Eersel, voor werkzaamheden aan de boeiboorden en overstek van het huis en schuur. De dakkapellen van het huis moesten ook vervangen worden. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven is begonnen met het slopen van alle huidige boei delen onder de goten. Voor de nieuwe boeiboord is balkhout geleverd en gemonteerd. Dit doet 040 Klusbedrijf uit Eindhoven in samenwerking met leveranciers die topkwaliteit leveren en waar ze goede ervaringen mee hebben. Voor het monteren van de uitwendige hoekdelen heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven ‘keralit’ gebruikt. Keralit is een kunststof gevelbekleding die ideaal is voor randen en hoeken. Keralit is in vele kleuren verkrijgbaar.

Dakkapel vervangen? Vraag het 040 Klusbedrijf uit Eindhoven
Naast de werkzaamheden aan de boeiboord en overstek zal 040 Klusbedrijf uit Eindhoven ook gaan beginnen aan het vervangen van de kozijnen in de dakkapellen. Bij dit mooie huis, gelegen in de bossen van Eersel, is het belangrijk dat er op tijd renovatie werk wordt gedaan. Vooral als het om houtwerk gaat. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal eerst beginnen met het zorgvuldig en op professionele wijze slopen van de overstekken van het dak. Er zullen nieuwe kunststof kozijnen komen voor de dakkapellen. Na de werkzaamheden aan de overstek aan de schuur zal 040 Klusbedrijf uit Eindhoven deze plaatsen. Vervolgens zal er werk zijn aan de houtskeletbouw van het dak en de zijwangen hiervan. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal gaan isoleren met 100mm bouwplaten en dampremmende folies aanbrengen. Dan zullen de loodslabben worden aangebracht, lood is duurzaam bouwmetaal. Deze stroken lood worden gebruikt als onderdeel om aansluitingen van delen aan een gebouw of huis waterdicht te maken. De boeidelen, zijwangen en overstek zullen worden bekleed met keralit, net zoals bij de schuur.

040klusbedrijf eindhoven nieuwe dakkapel overstek boeiboord

040 Klusbedrijf uit Eindhoven gaat het dak isoleren met pir platen. Pir (polyisocyanuraat) zijn schuimplaten met een verbeterde warmteweerstand, daarbij hebben deze specifieke platen ook minder dikte nodig. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven zal vervolgens de onderlaag van de dakranden inbranden, de trim slaan en afvoer- en dakranden monteren. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft hiervoor antracieten trim geleverd en zal afsluiten met een toplaag.

040klusbedrijf eindhoven overstek boeiboord meten

040 Klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast klusjeswerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en loodgieters- werk.

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.