gemetseldemuurmetselwerkmuurmetselen


Metselen muren, platdak timmeren, dakbedekking, aanleg regenwaterafvoer. 
Voor een klant van 040 klusbedrijf Eindhoven wonend aan de Wilhelminalaan in Geldrop kwam de vraag om een luxe tuin-overkapping te bouwen. De formaten van de overkapping werden precies aangegeven en 040 klusbedrijf kon daardoor heel snel gratis een scherpe offerte uitbrengen.
Het enige wat ruw ingeschat was, was het soort stijl van de stenen. Stenen zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen, hierdoor kon de offerte iets hoger of lager uitvallen.

Afspraak is afspraak

Tijdens onze eerste afspraak hebben we 040 klusbedrijf samen met de klant de keuze van de stenen bepaald en de metselverbanden doorgesproken. Gekozen was voor een metselsteen Oud Elst brons handvorm waalformaat en voor de bouw stijl halfsteensverband. Halfsteensverband is een van de meest voorkomende metselverband van Nederland (kosten lager en constructief sterk). Het ontginnen van het gedeelte van de tuin waar de overkapping moest komen was ook een van de werkzaamheden voor 040 klusbedrijf. De klusserij van dakbedekking, regenpijpen, hemelwaterafvoer en de dakconstructie werden zorgvuldig doorgesproken. We konden gaan beginnen.Muren metselen voor een tuinoverkapping

De tuin werd door 040 klusbedrijf ontgonnen en afgevoerd. Het bouwplaats was klaar om de nieuwe fundering aan te brengen, zodat het metselwerk van de muur op de lange kant en kop zijn kant een stevige ondergrond had. De exacte afmetingen werden nogmaals bepaald en de profielen werden uitgezet. De fundering werd gestort, en het metselen van de muren kon beginnen. Omdat de muren voor een buiten overkapping zijn en niet grenzend aan het woonhuis, was spouwmuurisolatie niet nodig. Wel moesten de muren steens gemetseld worden. Steens is een dikke massieve baksteen constructie, zodat bij storm en zware wind de muur stevig blijft staan. De muren werden door 040 klusbedrijf afgevoegd met specie cementvoeg en uiteindelijk uitgeborsteld.Timmerwerk voor de dakconstructie van een platdak
Na een dikke week drogen kon 040 klusbedrijf gaan beginnen met het timmeren van de dakconstructie. Gekozen voor duurzaam hout om houtrot en lekkages in de toekomst te voorkomen. Het getimmerde geraamte met daartegen een houten planken beschot vormde de basis voor het dak van de veranda. De waterdichte elektriciteits- schakelaars voor licht en stopcontacten werden ook door 040 klusbedrijf aangesloten. Aan de zijkant van het platdak werden de regenpijpen gemonteerd om het daarna met bitumen dakleer te bedekken. Omdat deze klus zo soepel verliep, mocht 040 klusbedrijf uiteindelijk ook de vloertegels leveren en leggen.Betrouwbaar en professioneel klusbedrijf regio Eindhoven

Heeft u een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in de regio Eindhoven of omgeving nodig, neem dan contact op met de specialisten van 040 klusbedrijf uit Eindhoven. We leveren altijd volgens afspraak! Alle klussen van groot tot klein nemen we aan. Het kluswerk van 040 klusbedrijf Eindhoven bestaat onder andere uit: nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden, bouwen en leveren sanitair voor bijvoorbeeld keukens, badkamers of WC. Verschillende tegelwerken, het leveren van tegels en het leggen voor wanden en vloeren. Allerlei soorten metselwerk. Het bouwen van Veranda, terrasoverkappingen, vrijstaande muren of tussen muren. Timmerwerken, plaatsen en verplaatsen kozijnen en ramen, aanpassen van zolderetages, dakconstructies en dakspanten. Het afhangen van deuren, vervangen van hang en sluitwerk. Diverse schilderwerken voor binnen- en buiten. Professioneel stukadoorswerk Eindhoven, aanbrengen van stuc en / of pleisterwerk op muren en plafonds. Aanbrengen van dak, gevel, kruipruimte of gevelisolatie. Al uw elektriciteits- en loodgieterswerk, verplaatsen van leidingen en het aanleggen van nieuwe leidingen. Standleiding boren en aanleggen of repareren van rioleringen. Installatie van Cv-ketel, het aanleggen koud- en warmwatervoorzieningen, het afhangen radiatoren en aanleggen vloerverwarming. Oplossen kleine en grote lekkages, repareren van houtrot, gevelreiniging, gevelrenovatie. Reparatie van dakgoten en het zinkwerk, vervangen van lekkende kraan, ventilatie luchttoevoer en afvoer. Spoed reparatie binnen 24 uur.


  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.