dakkapeldakkapel-isolatie
inbouwkastinloopdouche


Voor een vaste klant wonend aan de Lupinelaan in Waalre regio Eindhoven, kreeg 040 klusbedrijf de vraag om de zolderetage van één kamer naar twee kamers te verbouwen. Op de overloop  van de zolder moest een  inloopdouche gemaakt worden. Om nog meer ruimte en daglicht te krijgen was de vraag om ook twee nieuwe dakkapellen te plaasten. Het woongenot en de taxatiewaarde van het huis werd door deze verbouwing uitgevoerd door 040 klusbedrijf meteen verhoogd.

Verbouwings- advies dakkapel

Op basis van onze technische voorgeschiedenis van het huis konden we 040 klusbedrijf onze klant heel snel een gratis prijsopgave sturen. Na goed overleg met de klant hebben we de verbouwingsklus van de zolder in kaart gebracht. 040 klusbedrijf belangrijkste onderdelen hierbij waren het inmeten van de dakkapellen, een bouwtechnische controle dakconstructie. Het bekijken waar de riolering en het leidingwerk van de inloopdouche en radiatoren geïnstalleerd moest worden. Hoe de scheidingswand moest komen te staan en wat voor stijl inbouwkasten onder het schuine dak gedeelte het mooiste zou zijn.

Dakkapel specialist Eindhoven
We zijn begonnen met het sloopwerk van de zolder, de oude rotte lekkende dakkapel aan de voorkant en achterkant van het huis werden helemaal gestript. Omdat dit huis al een dakkapel vergunning had, konden we 040 klusbedrijf eindhoven zonder problemen snel aan de slag. De oude rieten met ijzergaas verlaagde plafonds werden vakkundig verwijderd. De 040 timmerman kon meteen aan de slag en binnen één dag was de oude dakkapel al vervangen door een nieuwe goed geïsoleerde dakkapel. Een directe meerwaarde voor het huis omdat er gekozen is voor kozijnen van vurenhout met draai-kiep ramen met HR++ glas wat erg duurzaam is. Het dak van de dakkapel is bedekt met bitumen dakleer, dit is een goedkopere manier van dakbedekking dan EPDM-dakbedekking die 040 klusbedrijf ook hadden kunnen leveren. EPDM is een rubberen dakbedekking met een levensduur van 40 tot 50 jaar, deze wordt verlijmd aangebracht, en niet zoals bitumen dakleer verhit met een brander die de 2 lagen samensmelt met levensduur van 25 jaar.

Zolder met inloopdouche
De dakkapellen zijn geplaatst, de riolering, elektriciteitskabels en koud- en warmwater leidingen werden door 040 klusbedrijf doorgetrokken en aangelegd. De tussenwand werd getimmerd van een houtconstructie met gipsplaat, de wanden van de inloopdouche werden gemetseld met betonblokken. Om 100% waterdichtheid van de inloopdouche te garanderen hebben we 040 klusbedrijf gekozen om over de betonblokken Wedi bouwplaten te monteren. Wedi bouwplaten met een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, bieden bescherming tegen vocht en schimmel en is een ideale ondergrond om alle soorten pleisterwerk of tegels op te zetten.

040 klusbedrijf Eindhoven
Nadat alle klussen zoals het plaatsen van wanden, kozijnen, deuren, plafonds, inbouwkasten en leidingwerk klaar was, konden we beginnen met het stucwerk van de zolderetage. Doordat we in de inloopdouche geen stucwerk op de muren hadden gebruikt maar Wedi bouwplaten werd er tegelijkertijd door de 040 tegelzetter betegeld. Na een ongeveer een week droogtijd van het stucwerk kwam als laatste fase de loodgieter om de radiatoren af te hangen en de regendouche en thermostaatkraan te installeren. De elektricien plaatste de dimmers en inbouwspots, de schilder zijn verf zat er ook weer strak op en de klant was wederom blij met het eindresultaat wat 040 klusbedrijf opgeleverd heeft.

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.