totaalrenovatiestucwerk
metselwerkdakspanten-stucwerk

Bij 040 klusbedrijf Eindhoven kwam een klant binnen via www.040klusbedrijf.nl met een prijs aanvraag voor een totaalrenovatie van een vrijstaand woonhuis uit 1927 gelegen op de Dorpstraat in het buitengebied van Valkenswaard (de Malpie). Voor 040 klusbedrijf werkend vanuit de regio Eindhoven, is zo’n totaalrenovatie klus een project waarbij de prijs en persoonlijke wensen van de klant heel erg belangrijk zijn.

Na een eerste afspraak, hebben wij 040 klusbedrijf een ruwe kostenindicatie afgegeven, een gedegen basis om vanuit daar de klussen verder uit te werken voor het droomhuis en wensen van de klant.
Budget, advies
 & vertrouwen
De klant gaf 040 klusbedrijf Eindhoven het volledige vertrouwen, de offerte was goedgekeurd en het tweede gesprek werd gepland. De behoeften en specifieke wensen van de klant werden nogmaals met 040 klusbedrijf doorgenomen. De eerste keuzes voor de indeling en aanpassingen van de te renoveren kamers werden bouwtechnisch en historisch onderzocht. De keuzes voor het tegelwerk, sanitair, Cv-installaties en gevelafwerking werden samen met 040 klusbedrijf gemaakt. Aan ons de taak om de ruwe kostenindicatie te verfijnen en niet boven het door de klant gestelde budget uit te komen.
Totaalrenovatie

040 klusbedrijf Eindhoven kon gaan starten met dit geweldige project. De ruimtes in het huis moesten helemaal anders ingedeeld gaan worden. Met de vele sloop- en breekwerkzaamheden kwam enorm veel puin vrij, drie volle containers hebben wij 040 klusbedrijf afgevoerd. Verschillende muren werden afgebroken en heropgebouwd, de hoogte van sommige kamers werden verhoogd of verlaagd. Deuren met kozijnen werden verplaatst en op maat gemaakt.Dakconstructie

Voor de dakconstructie heeft 040 klusbedrijf de originele dakspanten weer zichtbaar gemaakt om het geheel een moderne boerderij-achtige uitstraling te geven. De dakspanten moesten verstevigd en gerenoveerd worden door slijtage en ouderdom. Het hoogteverschil van de vloeren werd door 040 klusbedrijf op peil gebracht, waardoor er ook nieuwe vloeren gestort moesten worden en er geen hoogteverschil meer aanwezig was. Een royale badkamer met mooie inloopdouche werd gemetseld en op wens van de klant ingedeeld. Het huis was voor een deel al geïsoleerd, maar 040 klusbedrijf heeft waar nodig nog bij geïsoleerd of het oude isolatiemateriaal verwijderd en vervangen.040 loodgieter

Al het leidingwerk, de Cv-installatie, sanitair, het aanleggen van vloerverwarming mocht 040 klusbedrijf leveren. Tevens het monteren, installeren en afwerken behoorde tot de werkzaamheden. Voor het leidingwerk is gekozen voor Alu/Pex Cv-buizen met persfittingen.040 stukadoors

Onze 040 stukadoors hebben alle plafonds, muren voorzien van superstrak pleisterwerk. Een perfecte afwerking van hoog specialistisch niveau waarbij de moeilijkheidsfactor de oudheid van het pand was, scheve originele buitenmuren een dakspantenconstructie met heel veel kleine hoeken van verschillende vormen en de vele verschillende formaten ruimtes in het huis.Gevelbedekking

Voor de buitenkant van het huis hebben we de gevel aangepast. De gevel aan de zijkant van het huis bestond uit twee totaal verschillende bouwstijlen, wat er best raar uitzag. Dit hebben we aangepast door voor terug liggende gedeelte een muur te metselen, waardoor de gevel geen inspring meer had en uit een rechte lijn bestond. Daaroverheen hebben we een Zweedse rabat, gepotdekselde zwart houten gevelbekleding getimmerd. De landelijke boeren uitstraling van deze gevel komt nu volledig tot zijn recht in deze bosrijke omgeving.

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.